Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hoppede ud af sengen

Hejsa Det tager cirka 10 til 40 min at få min datter til at sove. Hun plejer egentlig bare at smide sin sut og sin dyne på gulvet og råber så suuuut. Så kommer vi ind og putter hende igen. Det gør vi 1 til 5 gange også sover hun. I går lød der så pludselig en brag inde fra hendes værelse og hun havde så forsøgt at kravle ud af hendes tremme seng men var faldet ned på gulvet. Hun slog sig heldigvis ikke ret meget så hun må være faldet heldigt. Nu er jeg selvfølgelig meget bange for at hun skal gøre det igen og næste gang måske falde på hovedet. Har i været ude for det samme og hvad gør man?

21-04-2014
Birgittep
Birgittep

Mange tak for jeres svar. Vi har indtil videre lagt en madras ved siden af sengen men jeg overvejer meget at købe en junior seng. Jeg er dog ret sikker på at hun vil stikke af :) Men det er selvfølgelig også meget bedre end hun falder en gang til. Hun fylder 2 år i maj.

Vette13 kunne du se at der var noget galt? Det virkede lidt som om hun mere blev forskrækket end hun slog sig. Hun tog sig godt nok lidt til albuen. Checkede først hendes hoved men der var ikke noget at se og hun springer rundt som hun plejer.

23-04-2014
Birgittep
Birgittep

Min søn har også gjort det. Søg evt kiropraktor efter et sådan styrt. Ved min søn resulterede det i nogle steder han var låst. Det anbefales at barnet bliver undersøgt efter større styrt/fald for at undgå skævheder.

22-04-2014
Vette13
Vette13

skift seng, eller lig en madras eller dyne så hun ik slår sig, det er jo så kedeligt at sove, gad vide hvad far og mor laver? ;-)

21-04-2014
Futtefut
Futtefut

vores søn gjorde det samme. så skiftede vi til junior seng men den lille bandit stak af og var umulig at få til at blive i sengen. så efter en uge med jagt frem og tilbage så satte jeg mig på en stol forand døren, bare for at vente til han kom og så løb han straks tilbage og så var det pludselig ikke sjovt at stikke af mere og efter et par dage blev han i sengen; )

21-04-2014
annemette123
annemette123

Her har vi taget den ene side af tremmesengen, da han hopper ud. Er lidt over en uge siden, og nu er han ikke til at få puttet. Vi bruger timer på det, og inden han hoppede ud tror jeg vi brugte max 5 min.

Håber på at det snart vender. Har prøvet med siden på igen, men han hopper stadig ud, lige så hurtigt som når den  ikke er på.

21-04-2014
forte
forte
Barn på 2 år og 4 måneder

Vi skiftede seng. Havde ikke nerver til st vente på det skulle gå galt.

Minimundus har ikke udnyttet friheden til at lave ballade.

Det gode er i øvrigt at hun selv kan stå op og komme ind til os. Ikke noget med at ligge/stå og skrige på os.

21-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Vi oplevede det samme med min yngre bror. Han gjorde det helt bevidst, også selvom han slog sig. Vi skiftede sengen til junior. Det kan hurtigt blive farligt.

21-04-2014
891274
891274

Det gjorde min søn også da han havde den alder. Han gjorde det 2 gange så var det ikke sjovt mere. Sidste sommer købte vi en junior seng, og selvom der er fri gang, ja så kan det tælles på 2 hænder hvor mange gange han har benyttet sig af at stikke ud af den efter han er blevet puttet

21-04-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...