Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gider ikke Slee-Bee mere

Min søn på 9 måneder i dag har altid været virkelig glad for at sove i hans Slee-Bee pose (voksipose), men nu er det pludselig et stort problem at få ham lagt i den. Hans små ben cykler rundt i luften, så selv om det lykkes mig at få snøret posen om ham, spjætter han så meget, så han får viklet sig lige så hurtigt ud igen. Min tålmodighed bliver virkelig sat på prøve og han gør det også, selv om han er dødtræt. Har nogle af jer andre prøvet noget lignende og hvad gjorde I?

21-04-2014
Bamselinelight
Bamselinelight

Jeg fik det råd at købe en alm dyne og så sy den sammen så den fungerede som sovepose.. Her sparker hun også dynen af, så jeg sørger altid for hun har nattøj på som hun kan holde varmen i..

21-04-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Vi er også blevet nødt til at vente til han sover. Han er også 9mdr

21-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Ja, han gør det nemlig også, når vi ligger ham i tremmesengen, så dér kommer dynen heller ikke på, før han sover

21-04-2014
Bamselinelight
Bamselinelight

Jeg tror ikke det har noget og gøre med slee bee posen :-) Men datter på 10 måneder gør det samme når vi skal give hende dyne på. I starten blev vi ved med at lægge den over hende igen, men så blev der en leg ud af det for hende, så hvis hun sparkede den af, så kom den ikke på igen før hun sover.. Det har hjulpet her, nu gør hun det ikke lige så tit mere..

21-04-2014
StineAndrea
StineAndrea
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...