Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp er Glostrup fødeafdeling lukket

Var til lægen i da jeg var 8 uger henne og skulle vælge føde sted, jeg sagde til min læge jeg ønskede at føde på Glostrup hospital og det sagde min læge så ok til. Jeg fik så en folder med hjem hvor jeg skulle bestiller nakkefoldsscanning online, men når jeg ville gøre det kommer glostrup ikke op, så nu jeg meget forvirret. Da vi jo har haft påske har jeg ikke kunne snakke med min læge om det, syndes bare det underligt at han sige god for jeg vil føde der hvis den er lukket. Men på glostrups hospitals hjemme side står der ikke noget med fødeafdeling. Jeg er om 2 dage i uge 11 og har ikke fået nogle breve om indkaldes til nakkefoldsscanning eller jordmorder eller sådan. HJÆLP MIG ER MEGET FORVIRRET.

21-04-2014
SabineR92
SabineR92

Jeg venter på brev fra Hvidovre hospital nu om at jeg skal bestille tid til scanning men er lige ved at gå ud af mit gode skin, kan slet Ikke vente til at se den lille :) ja noget underligt noget at man selv skal havde baby dyne med man har rigeligt at tænke på selv, og som første gange fødende er det slet ikke det man magter :)

24-04-2014
SabineR92
SabineR92

Jeg ved Herlev lige har indført man skal have dyne med, synes det er vanvittigt, som første gangs fødende har man rigeligt andet at tænke på. Men som skrevet tidligere har Hvidovre ikke indført det ...endnu... :-)

23-04-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

What? Skal man selv sørge for dyne til baby i region hovedstaden ?

23-04-2014
HelleMor87
HelleMor87

Det er godt at høre at du har fundet fødested. Hvordan med scanningen?

23-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Mange tak, håber at bliver behandlet godt men det gør man jo altid ved sin første fødsel :) heldigvis ligger Hvidovre hospital kun 5 min i bil fra hvor jeg bor så det også meget dejligt at ikke skulle så langt når det endelig går løs, og bare når jeg skal jordmorder og scanning :) men man tak for det jeres historier er dejligt at høre at der er god historier fra Hvidovre :)

23-04-2014
SabineR92
SabineR92

Blot en tilføjelse fra en anden super glad Hvidovre-fan. Fødte og havde al min gang der (lidt komplikationer), og blev behandlet så flot, bare søde, dygtige og empatiske. Varmeste anbefalinger herfra og held og lykke til dig!

22-04-2014
Heldig031113
Heldig031113

Tak alle sammen jeg fik ordnet det hele, en lidt længe sag da jeg måtte kontakte Herlev da de havde fået til sendt mine papirer og få dem send til Hvidovre men nu det gjort så skal føde på Hvidovre :) mange tak for hjælpen alle sammen

22-04-2014
SabineR92
SabineR92

Jeg har født alle mine tre børn på Hvidovre og har været i de bedste hænder så der er også gode historier derfra :-) Held og lykke!

22-04-2014
Perlestrik
Perlestrik

Tak tak tak for hjælpen kan se på det du sende at jeg heldigvis høre til Hvidovre hospital!

22-04-2014
SabineR92
SabineR92

nissepigen. der er ikke jordemoder konsultation i rødovre. det ligger i Taastrup på dorps alle ( ovenpå netto). i Glostrup (ved siden af psykiatrisk afdeling). på Herlev sygehus og vist også på Hvidovre sygehus. fødegangen på Glostrup blev lukket i 2008 eller 2009 kan ikke huske året præcis men det var kun et par år efter jeg fødte der i 2007

21-04-2014
morbritt85
morbritt85

Ok bruger bar min energi på at tænke på jeg snart få at se baby får første gang :) og taaak

21-04-2014
SabineR92
SabineR92

Jeg fødte på Hvidovre og havde en super oplevelse, så frygt ikke :) de er efterhånden også det eneste sted hvor man ikke selv skal have dyne med til den lille osv... Held og lykke!

21-04-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Ok :) bare irriterende havde lige sat mig op for at føde på glostrup og glædet mig til det og ja nu skal jeg så føde på Hvidovre

21-04-2014
SabineR92
SabineR92

Glostrup er desværre lukket.. Ville også selv gerne have født der.. Jeg fødte på Herlev da det er det hospital der er tættest på mig.. Jeg var kun der ude til scanninger men jordemoder konsultation har de forskellige steder.. Kan ikke huske dem alle, men ved der er i Ballerup, Taastrup, Rødovre og selvfølgelig på Herlev hospital..

21-04-2014
nissepigen_87
nissepigen_87

Ok tak. Fik taget en blodprøve i uge 9 hos den læge jeg har og så er jeg faktisk igang med at få ny læge da jeg er flytte oven i det hele. Men så må jeg jo ringe ind til Hvidovre imorgen den lille tættest på har bare hørt så meget dårligt om det hospital så er lidt usikker men der er bare alt for langt til de andre stedet til at jeg ville kunne overskue det at tage derhen til undersøgelser og selvfølgelig når jeg skal føde. Men mange tak for hjælpen er helt ude af den og bare ikke det man har brug for lige nu.

21-04-2014
SabineR92
SabineR92

Der er ikke fødeafdeling på Glostrup. Så skal man til Herlev eller Hvidovre.

Din læge er da et fjols. Og du skal igang med at finde ud af hvor du vil føde. Du kan google "føde region hovedstaden" og så finder du noget om de 5 fødeafdelinger.

Imorgen ringer du så til svangreambulatoriet på det hospital du har valgt og forklarer dem det, du har skrevet her. altså at du ikke kunne forstå at du ikke har hørt noget. Og at du, sammen med di, læge har valgt Glostrup. Og at du gerne vil have den nakkefoldsscanning (der er vist også noget med en blodprøve). Hvis du altså ønsker den scanning.

Det næste må være at du finder ud af at få en ny læge, det har styr på sagerne. Og får klaget over den gamle.

21-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...