Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Puha den seperations angst

Vi er ved at gå til. Datteren har lige siden hun fyldte 1 år ( for 3 uger siden) været frygtelig at være sammen med. Hun vil kun mig og slet ikke sin far. Hun skriger hvis hun ikke får sin vilje, og det er ved de mindste ting. Hun viger ikke fra min side og vil hele tiden bæres. Hvad kan vi gøre ? Og hvor længe varer sådan en fase ?

21-04-2014
lena_berry
lena_berry

Det er en fase, og i og med at far virker når du ikke er der, så skal det nok gå. Jeg ved det er hårdt. Min pige har det på samme måde, det variere dog meget på om det er mig eller far der dur.

Jeg vil give hende al den kærlighed jeg kunne, knus, kram og kys. Prøve at inddrage hende i nogle af de aktiviteter du har for og måske se om far ikke også kunne være en del af dem. Og der så se om ikke du kunne få lov at gå lidt fra. Og hvis far endelig får lov til noget, så lade for guds skyld værd med at gå til hånde, men lad ham klare det helt selv.

Det skal nok blive bedre, husk det ;-)

22-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Vi havde præcis det samme med vores dreng og det var dybt frustrerende, og det fjorde ondt i mit hjerte når far ikke følte at han var god nok. Til sidst tog jeg min hårde facade på og besluttede mig for, at dette måtte have en ende - og det var super vigtigt for mig at vise Sander, at far er lige så god som mor. Så ja det var altså lidt hård tvang i starten, men det hjalp.. Det var hårdt og jeg måtte til tider gå ind ved siden af og knibe en tårer, men det var det hele værd.. Jeg håber I finder den løsning der er bedst for jer. :)

22-04-2014
KKoust
KKoust

Faren er en del sammen med hende, og når jeg ikke er der, er det ikke så slemt. Men jeg kan fx ikke gå i haven hvis hun ser mig. Så skriger hun og vil op til mig. Jeg får intet lavet.

22-04-2014
lena_berry
lena_berry

har i prøvet at du tager væk hjemmefra, bare lidt i starten og så gradvis øget det til længere tid, hun må jo acceptere far når du ik er hjemme.

21-04-2014
Futtefut
Futtefut
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...