pseudotvillinger.. spørgsmål

Vi har for nylig været bekymrede for, om jeg var gravid igen (har to drenge på 2,5 år og 3,5 mdr), og det har givet anledning til en masse spørgsmål, jeg håber, I kan hjælpe med :) hvad gør man ift amning? Jeg ammede den store et år, ville det være muligt at gøre med vores mindste, hvis han pludselig skulle være storebror? hvad gjorde I med udstyr? Hver deres barnevogn, eller investerede I i tvillingevogn osv..? hvad med overskud til at tage sig af børnene? Jeg må indrømme, jeg nogle gange synes, det er rigtig hårdt bare med den aldersforskel der er mellem vores to drenge.. håber I kan lette mig lidt for nogle af mine tanker:)

22-04-2014
Michelle0192
Michelle0192

Jeg er pseudotvilling med min bror, og min mor valgte at have lidt grej til tvillinger, men også til hver for sig. Hun var dog så heldig at få en masse fra venner og familie, så det ikke blev en så dyr affære. Min far drak bare drinks fra https://drinksguide.dk/ imens. Han hjalp dog også en del til, når han lige var færdig med det.

27-09-2022
Kalotlotte
Kalotlotte

min svigerinde har to med 15. måneder imellem. de købte en ekstra barnevogn, men én tvillingeklapvogn :-) angående overskuddet, så var det jo nærmest ikke eksisterende og som hun så pænt selv siger det, så handlede det bare om at komme ud af sengen det første halve år. hun var så træt at hun konstant lignede en der var ved at tude.... skal lige siges at hendes mand ud over sit 37 timers job havde meget rejse arbejde så hun var ofte alene med dem og nummer to græd rigtig rigtig meget det første halve års tid.. med alt det sagt så er hun lykkelig over at de er så tæt nu. de er 7 og 6 og hun kunne ikke ønske sig det anderledes.. held og lykke...

22-04-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...