Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Så er der 2 uger tilbage til rejsen..,

Den 5 maj..... Men hva skal man give dem på i flyet? Det er jo lidt køligere. Men vi er jo i maj?? Hva ville i gøre?

22-04-2014
Ramcan
Ramcan
Barn på 3 år og 7 måneder

Jeg synes temperaturen i et fly kan svige rigtig meget. Så jeg plejer at give min datter flere lag på, sådan at temperaturen kan justeres nemt. Husk også ekstra tøj. Sad bagved en mor med sin datter i sidste uge og selvom pigen havde fløjet mange gange uden problemer så brækkede hun sig denne gang. Og det var bogstaveligt talt overalt. Moren kunne skifte tøj på pigen med havde ikke noget med til sig selv. Hold op hvor hun lugtede! Det var sørme synd for både mor og datter. Håber og tror bestemt ikke at det sker for dig, men det er jo altid godt at være forberedt :) god tur!

22-04-2014
MorN
MorN

Vi skal til makedonien, og min søn vil være næsten 10 måneder. Der er så varmt der nede på det tidspunkt.. Men jeg har fundet en kort ærme body og en tynd smæk buks med sele. Det er sku lidt svært med de små der. Men tak skal du ha :-))

22-04-2014
Ramcan
Ramcan
Barn på 3 år og 7 måneder

Nu ved jeg ikke hvor I skal hen men hvis det er syd på hvad så med et par tynde bomulds bukser, kort ærmet ud over lang ærmet, sokker og sandaler .. så kan man pille af når man kommer til feriestedet... og skulle det blive køligt i flyet så få tæpper... sådan gjorde jeg sidst vi var af sted.. Igen jeg ved ikke hvor i skal hen og hvor gamle dine børn er... men rigtig god ferie til jer:-)

22-04-2014
Mor1980
Mor1980
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...