Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ej øv, venter på at høre svar fra pladsanvisningen ang skift til vuggestue

Jeg ringede til pladsanvisningen midt i marts og fik skrevet vores datter op til en overflytning hurtigst muligt.. Den gang fik jeg af vide at der var ledige pladser i den ønskede vuggestue, men der var noget ferie og sådan der skulle holdes inden 1 maj så det skulle på plads inden de tog flere børn ind.. Så jeg tænkte jo.. Måske er vi heldige og hun så får plads fra 1 maj.. Men vi har så ingenting hørt, og det har vi oplevet før, da vi prøvede at få hende flyttet til hendes gæstepleje i efteråret i forbindelse med at hendes normale dagpleje var sygemeldt i 3 mdr. det lykkedes så aldrig at få trumfet igennem, og nu føles det bare som om vi bliver holdt hen med alverdens undskyldninger igen.. Dengang snakkede vi så med vores svigerinde (min mands storebrors kone) der arbejder på kommunen men ikke i den afdeling og hun sagde dengang at hun vidste der var nogle af dagplejerne de havde holdt 'kunstig' igang for at undgå at fyre dem og måske var det derfor - vores datter var det eneste registrerede barn i den DP den sidste måned hun var sygemeldt, så hvis hun var blevet flyttet dengang så havde de jo ikke kunnet holde på den DP (udlært pædagog og har en masse andre fine efteruddannelser) Nu ringede jeg så til kommunen, godt træt af det og ville høre hvad udsigterne er og parat til at brokke mig hvis jeg ikke fik et ordentlig svar, og så gud hjælpe mig om det ikke er min svigerinde der tager telefonen fordi hun er lånt ud til den afdeling i en periode.. OMG, for det første kan jeg jo ikke 'skælde' hende ud, men da hun så kigger i deres system siger hun, nå det ser lidt mærkelig ud, jeg spørger lige en af de andre.. Så kommer hun tilbage og siger med meget professionel stemme at de nok skal få kigget på vores sag i nærmeste fremtid.. WHAT.. Jeg sagde bare, ved du hvad, det er okay jeg ringer en anden dag og brokker mig istedet, bare i orden sagde hun så.. Lige nu er jeg PISSE sur..

23-04-2014
Chili46
Chili46

Det kan da godt være det er min mand der skal ringe imorgen.. Vi er blevet enige om at vi bare bliver ved at ringe og rykke for et svar.. Det med at gå orlov er desværre langt fra aktuelt lige nu.. Men jeg skal til møde med nærmeste leder imorgen.. Vi sidder normalt ikke på samme kontor så prøver lige snakke med hende om der er mulighed for noget som helst..

23-04-2014
Chili46
Chili46

Hos os er det bedst at det er manden der ringer på kommunen så kan alt lade sige gøre, men vis det er moren så det bare fordi hun er hysterisk, vi kunne ikke få den børne have vi ville ha og jeg som mor havede snakket med dem mange gang og så ringer min mand der op og han få en plads til ham med det samme i den ønskede børnehave:-/// jeg var så sur, så nu er det kun min mand der har kontakt til dem!!!!

23-04-2014
colibri95
colibri95

Måske du skulle snakke med din chef og få en kort orlovsperiode og så tage din datter ud. Indtil kommunen får fingeren ud fra et vis sted... Det havde jeg gjort hvis jeg stod i dit sted.

23-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Nu er jeg ikke kun pisse sur.. Jeg er vred og skuffet.. Og enormt ked af det på min datters vegne.. Har lige hentet datteren i dagpleje for at finde ud af at hun igen er eneste barn og har været det siden igår.. Der var to andre børn i dagplejen, tvillinger og de er flyttet i påsken med kort varsel..

Så jeg er ikke længere i tvivl om at kommunen igen holder os hen for at vores DP ikke skal stå uden børn.. Jeg er så vred og selvfølgelig er der lukket så jeg ikke kan ringe nu.. Jeg synes det er så uretfærdig at vores datter skal afleveres i en dagpleje hver dag uden der er andre børn, og jeg sagde ti Dp at det synes jeg overhovedet ikke er okay og at jeg virkelig håber at hun sørger for vores datter bliver socialiseret med andre børn i løbet af dagen.. Lige nu er jeg parat til at sige mit job op og holde hende hjemme..

Jeg er grædefærdig..

23-04-2014
Chili46
Chili46
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...