Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Blødning

Jeg er i 12+3 og har haft noget brunt udflåd de sidste 4 dage. Jeg gik derfor til lægen som lavede en GU. Han sagde han kunne se der var lidt aktiv blødning fra livmoderen men kunne ikke sige mere. Han ringede til gynækologisk afsnit for at høre om det var nødvendigt med en akut scanning, men det afviste de fordi jeg har tid til planlagt scanning idag kl. 14. Lægen sagde jeg kunne forvente en missed abortion, hvor fosteret er dødt, men hvor kroppen ikke har udstødt det. Jeg er skrækslagen for scanningen kl. 14 og frygter beskeden om, at jeg ikke længere bærer et levende barn. Er der nogle som har prøvet en MA eller som har haft blødning under graviditeten?

23-04-2014
sofiemolsen
sofiemolsen

Føler med dig. Jeg er selv 16 uger henne og har blødt siden uge 7, pga en stor blodsamling i livmoderen og den presser på fosterhinden og har givet mig menstruationslignende blødning og 5 gange styrtblødning. De kan ikke love mig det ikke ender i en sen abort, men for at undgå det er jeg sygemeldt og må intet lave. Blir fulgt tæt med scanning, og indtil videre har hun det godt, men frygter hver scanning sålænge jeg bløder :-( heldigvis er risikoen nu kun 20 % for sen abort, i den anden ende kan det også betyde for tidlig fødsel så håber næste scanning viser blødningen er mindre i livmoderen :-) men puha jeg føler med dig ❤️

28-04-2014
Saunte
Saunte

Bliver helt vildt ked af det på dine vegne ! :( det minder mig om min første abort :( ååh det gør helt ondt på mig :( sender dig kærlige kram og knus fra mig :'/

23-04-2014
Angcec
Angcec

Det er jeg rigtig ked af at høre.. Kram og tanker fra mig...

23-04-2014
Chili46
Chili46

Årh for søren da også!!! Jeg har holdt vejret den sidste time og sådan håbet på et positivt svar.

Sender dig et stort kram.

23-04-2014
Pumba66
Pumba66

Det var en MA og jeg skal udskrabes imorgen. Jeg er fuldstændig knust!

23-04-2014
sofiemolsen
sofiemolsen

Jeg kan godt forstå hvis du føler dig lidt skrækslagen.. Jeg har hørt om andre der har blødt efter samleje under graviditeten, fordi ens slimhinder er noget mere følsomme og der så er sprunget nogle små blodkar..

Men jeg ved jo desværre ikke hvordan din situation er og kan ikke sige så meget, men heldigvis finder du da ud af det idag og jeg krydser fingre for alt er som det skal være..

23-04-2014
Chili46
Chili46

Dine slimhinder i skeden, undskyld jeg er så direkte, er meget ømme og sårbare under din graviditet og det kan sagtens lade sig gøre det er slimhinden der har blødt og efter det kommer der altid brunt udflåd ud.. Tro mig det er er også min første men har været så meget igennem, så ved lidt. Og lægen lægen sagde det samme som mig men have slet ikke følelsen af jeg have mistet hende.. din blødning kan skyldes en masse ting.. men har selv prøvet at efter min mand og jeg var sammen så blødte jeg af det og det gjorde jeg i nogle dage efter også og til sidst kom det brune ud.. Håber virkelig det bedste for dig! og tro mig du kan bløde af tusind grunde og ikke kun pga det du skriver, prøv at tænk på lidt andet i en time, ved det er svært.. Og håber inderligt du vælger at skrive hvordan det er gået, for bliver helt nervøs på dine vegne, da jeg ved hvordan det er at bløde under graviditet og ved hvordan man får det, havde det virkelig heller ikke særlig godt selv alle de mdr det har stået på. Jeg skal selv til læge idag, da jeg er bange for at jeg måske er ved at udvikle svangerskabsforgiftning så er selv skide nervøs! Men skriv gerne hvordan det kommer til at gå dig, mange knus og gode tanker herfra

23-04-2014
Angcec
Angcec

Jeg har ikke kunne mærke noget usædvanligt eller anderledes - dette er min første graviditet, så har intet at samlingne med. Jeg har ikke haft de vilde graviditets symptomer - men sådan var det også helt fra starten. Jeg fandt hurtig ud af, at jeg var gravid pga. udebleven mensturation. Min blødning startede efter samleje med min kæreste og der har ligesiden været brunt udflåd. Om 1 t og 15 min finder jeg ud af om der er noget galt og jeg er nervøs og har det ganske enkelt af helvedes til! Jeg glædede mig sådan til NF men efter mit lægebesøg igår, frygter jeg det!

23-04-2014
sofiemolsen
sofiemolsen

Jeg blødte mere eller mindre hver 2-3 dag fra uge 6 til uge 10.. Den ene gang var det halv meget synes jeg, der var jeg virkelig bange.. Men har idag en datter på knap 22 mdr og hun er sund og rask.. Jeg fik af hvide at ca hver 3. kvinde oplever at bløde på et eller andet tidspunkt i løbet af graviditeten...??

Har en veninde der lige som Angcec skriver først fandt ud af hun var gravid da hun var henholdsvis 4 og 5 mdr henne netop fordi hendes mens fortsatte ufortrødent..

23-04-2014
Chili46
Chili46

Hej jeg næsten blødt hele min graviditet igennem, pga moderkagen så det har de Holdt øje med og nu er der ikke mere er i uge 33 :) havde nogle små hullede pletter på moderkagen kunne de se på scanningen men slet ikke i nærheden af navlesnoren så blev indlagt på et tidspunkt så de kunne holde øje med mig men ellers har der ikke været noget, heldigvis er det gået i sig selv.. Din blødning kan have rigtig mange grunde.. Hvad har du af følelse i din krop med hensyn til din bebs? PS var næsten 5 mdr henne da jeg fandt ud af jeg var gravid, fordi jeg blødte ...

23-04-2014
Angcec
Angcec
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...