Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hvordan sover i? bækkenløsning

Halløj! :-) jeg er lidt nysgerrig efter, at vide hvordan filan jer med bækkenløsning/bækkensmerter sover om natten? Jeg kan næsten ikke holde ud at ligge ned! Den eneste måde jeg kan ligge uden smerter i ryg/bækken/lænd er på maven - men eftersom jeg er 29+4, er der altså en baby der brokker sig når jeg ligger på maven! ;-) når jeg ligger på ryggen føler jeg ikke ordentligt at jeg kan få luft plus baby presser nedad, og på siden kan jeg kun ligge på venstre med en masse dyne eller pude mellem benene. I morges vågnede jeg kl 6 og kunne ikke holde ud at ligge ned mere :-( synes det begynder at blive hårdt! Puha?

24-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

kayhan, kan snart heller ikke vente! havde også slem bækkenløsning med min søn, men det var ikke så slemt som det er denne gang. det er hårdt :-( heldigvis mærkede jeg intet til det efter bedøvelsen efter kejsersnit stoppede med at virke, håber det bliver sådan igen. jeg begyndte allerede at få jag i ballerne når jeg bukkede og rejste mig 2 uger efter jeg testede positivt - det var først der jeg var overbevist om, at jeg altså var gravid! ;-) men nu må det altså godt stoppe! er der ikke noget med, at nogen mærker en bedring omkring uge 30? eller er jeg forkert på den?

25-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Jeg har haft rigtig slemt bækkenløsning i 7 mdr. Jeg sovet på side men en pude mellem bene. Men det hjalp ikke rigtigt. Jeg vågnede flere gange pga. smerter. Sidst i graviditeten fik jeg ikke nok søvn. Men kunne slappe af på sofaen. Heldigvis er det overstået nu. Jeg født i feb. Prøv at ligge på sofaen om dagen og sove lidt. Det skal ikke være en blød sofa. Ønsker dig god bedring.

25-04-2014
Kayhan1
Kayhan1

Puha har lige været der :( jeg købte en pølsepude dom jeg havde mellem benene og så en alm pude der lå under maven og så havde jeg eg glidelageb så det ikke gjorde så ondt ag vende sig. Håber du finder en løsning der kan hjælpe dig!!! Bækkenløsning er forfærdeligt!!!!!!

25-04-2014
19kisser85
19kisser85
Barn på 2 år og 4 måneder

annek, sådan en må jeg se om jeg kan finde! den lyder skøn :-D i nat til jeg prøve med den amme pude vi har, det er en gigantisk éen, som måske kan hjælpe lidt ;-) mange tak for tips og tricks! er glad for at jeg ikke er den eneste med samme problem - samtidig med at jeg er ked af at i andre også bøvler sådan! ;-)

24-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Prøv med ammepuden mellem benene - hvis der er små kugler i er den nem at passe til ens behov - virkede her, så måske en hjælp:)

24-04-2014
Katha
Katha

Jeg sov også på siden med pude mellem knæene og en under maven.

24-04-2014
gitmahansen
gitmahansen

annek, er det sådan en i skum eller er det med noget fyld? :-)

24-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Af H..... til, har det fuldstændigt som dig... og jeg er i dag 29+6...

24-04-2014
Mor1980
Mor1980

Puha, stakkels dig... Kan heller ikke sove på maven mere... Jeg bruger min kæreste som krammedyr om natten, og når han står op kl. bæ, så krøller jeg hans dyne sammen og putter med den i stedet... Men ja, det kan være meget svært at finde hvile! Jeg er også begyndt at vågne meget tidligt, fordi jeg skal op og gå rundt... Sørg for at få gået nogle ture i løbet af dagen... Ellers prøv at Google nogle aflastende øvelser.

24-04-2014
MPigen
MPigen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...