Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er ved at eksplodere på en kommunal ansat.. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Og det er ovenikøbet min svigerinde, nok kun derfor jeg har virkelig stadig bider mig selv i tungen.. Min svigerinde afløser inde i pladsanvisningen, og den hjælp jeg får er ikke eksisterende, og jeg ved jo godt det ikke er hendes skyld, men at det er hele deres system der ikke fungere, men jeg er ved at få et hysterisk anfald når jeg bare bliver affærdiget hver gang jeg ringer her sidst sagde hun oven i købet, jeg kan ikke høre dig, hallo hallo hallo og lå på.. Kort fortalt - vores datter er skrevet op til vuggestue for halvanden måned siden, vi fik af vide for en måned siden at de var igang med at behandle sagen og tirsdag får jeg så af vide af ovennævnte svigerinde da jeg ringer at de ikke er begyndt at kigge på sagen og samme eftermiddag finder jeg ud af at vores datter er eneste barn i sin DP de 2 drenge der var der (tvillinger) er stoppet og så ved jeg jo pludselig godt hvorfor de bremser vores datters overflytning. Hvad fanden skal jeg gøre.. Hvor kan man klage, jeg er ved at gå ud af mit gode skind..

25-04-2014
Chili46
Chili46

Kan godt forstå dig, med hensyn til dit datter. Godt gået at du fik det igennem, det vigtigt er din datter og at hun er sammen med andre. Stort kram til dig. Håber hun bliver glad for at komme i vuggestue.

25-04-2014
Mille378

Jeg blev ved at ringe og 4 gang lykkedes det mig faktisk at blive stillet direkte igennem til en af lederne i pladsanvisningen.. Og vi havde en lang snak hvor hun sagde at så længe dagplejerne ikke er fyldt op må hun ikke flytte børn i vuggestuerne..

Så var det jeg blev MEGET bestemt og sagde at den nuværende situation ikke på nogen måder er acceptabel, at jeg fandt det under alt kritik at de vurderer at det er det bedste for barnets tarv at det ikke bliver socialiseret med andre børn og at hun skulle vide jeg under ingen omstændigheder har tænkt mig at aflevere mit barn i dagpleje hvor der ikke er andre børn og at jeg så istedet tager hende med på arbejde og så må de løse situationen med hvorfor de så har en dagplejer uden børn overhovedet..

Hun lovede at fremprioritere sagen og ringe tilbage senest tirsdag med en holdbar løsning hvilket jeg gik med til.. Hun ringede så 20 min senere at vores datter ekstraordinært får plads i den ønskede vuggestue fra 1 juli, og at vi selv skal lægge pres på den pædagogiske område leder mht at der bliver stillet krav til at enten vores dagpleje sørger for at vores datter bliver socialiseret med jævnaldrende hver dag eller at vi får hende i gæstepleje indtil hun bliver flyttet, og det lavede hun et notat om på hendes sag.

Så hende den pædagogiske område leder prøver mit mand at få fat på i skrivende stund.

25-04-2014
Chili46
Chili46

Jeg har selv arbejdet en kort periode i en pladsanvisning, og den behandling du indtil videre har fået virker enormt uprofessionel! Hvis jeg var dig ville jeg simpelthen tage sagen videre og sende en klage pr. Mail til lederen for daginstitutionerne (hos os var hun i hvert fald chefen - ved ikke om det hænger sådan sammen i din kommune) men erfaring har vist mig at tager du sagen til lederen skal der nok blive sat skub i tingene. De er sjældent interesseret i at have sådan en sag hængende :)

25-04-2014
AEA90
AEA90

Bliv ved med at ringe til dem og hør hvor langt de er nået. Hvis man ringer ofte nok bliver de nød til at tage stilling. Ellers må du bede om at komme igennem til den som behandler sagerne. Spørg ind til hvor lang ventelisten er. Ellers hjælper det ofte også at ringe til institutionen og høre hvornår du kan forvente at få plads. Men jeg har godt set dit tidligere indlæg og ville godt nok også finde ud af at få klaget.

25-04-2014
Naabdyr
Naabdyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...