Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

vil ikke sidde stille og spise

Hej i herlige damer! Jeg har et problem - min dreng på 15mdr har SÅ meget krudt i numsen. Desværre også når det er spisetid! Når han bliver sat i højstolen spiser han lige et par mundfulde og så begynder han at dreje sig, sætte sig op på knæ, hænge ud over kanten osv. Vi har prøvet at spænde ham fast med en sele, men så bliver han bare sur og prøver at rejse sig alligevel, og kæmper med det. Jeg prøver at sige til ham, at han skal sidde pænt og spise, men det nytter intet. Når jeg har sat ham tilbage på numsen et par gange, bliver han spændt fri og stilt på gulvet. Det bliver han som regel også sur over. Han gør det uanset hvor sulten han er - har prøvet at rykke måltiderne, skære ned på mængden af hans mellemmåltider så han måske er lidt mere sulten. Men intet hjælper. Det er også ligegyldigt hvad for noget mad, om det er hapsere han kan sidde med, om det er ske eller gaffel mad han selv kan spise osv. Jeg er efterhånden ret frustreret og hvert måltid er en kamp og faktisk ikke specielt hyggeligt når han begynder på det Nogen der har prøvet noget lignende og som har et godt tip? :-)

26-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Han er kun 15 måneder! Det der med at sidde stille er nok et efterslæb vi har med os fra vores barndom. Men husker I om I var glad for at skulle det? Men hvem siger egentlig at små børn SKAL sidde stille? Børn vil helst lege og for dem er det ikke nødvendigvis hyggeligt at sidde og spise sammen. gør evt. måltid til en lille leg - god dag, hvad kan jeg byde på? Frem for at sætte det hele frem for ham.

27-04-2014
Maitok
Maitok

Mon ikke det er alderen som gør det?
Her har begge piger gjort det og de blev sat ned igen, det har virket med den lille..
Den store har stadig problemer at sidde stille og hun er 4,4år nu..

26-04-2014
laksepige
laksepige

Lyder som en kamp der desværre skal tages. Han prøver nok grænser af. Ville blive ved med at sætte ham og ikke tage ham op. Ligenu ved han at han bare skal blive ved så kommer han ned. Prøv om det evt kan hjælpe. Du skal nok være forberedt på at det ville tage lidt tid og mange forsøg og skrig men det er det værd

26-04-2014
Slot91
Slot91
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...