Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

HJÆLP !! smerter og blødning :(

Hej alle, her til morges blødte jeg, der kom nogle små bitte bitte små klumper med ud, og så stroppede det men nu har jeg haft så ondt i maven og underlivet resten af dagen og det er ikke blevet bedre har virkelig ondt. lidt ligesom mins smerter bare værre, har kun holdt til at ligge ned på venstre side men det gør stadig ondt.. hvad kan det være?? Er der nogle der har prøvet det samme ? Kan det være min fødsel der er ved at starte eller hvad?? PLEASE SIG NOGET ALLE.. Jeg er i 34 uge ..

27-04-2014
Angcec
Angcec

Ja jeg læste heller ik dit svar på sen anden tråd, alt for langt og sikkert belærende, håber bare ik du en dag blir skyld i der er en der blir overset fordi du kan vudere over tlf:) Jeg har været super heldig med dem jeg har haft kontakt med under hele min graviditet på riget. Man blir nødt til at lytte til sin krop, man ved selv bedst. Husk lige det Fru læge..:) jeg griner os bare af dig og håber os du snart ser hvorfor:):):):D

01-05-2014
Miuse
Miuse

Nu har jeg ikke læst MorHeidis indlæg i debatten (det fremgår ikke af iphonen). Men jeg håber da du/hun husker tavshedspligten!

01-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Haha ja hende heidi var os sådan i en anden tråd om kløe, hvor hun heller ik mendte at personen gjorde andet end at spilde deres tid, ved at ringe til svangermodt, godt jeg ik er den eneste der har haft problemer med hende:) og ja fagfolk tar da lige så ofte fejl som alle andre!!! Godt du insisterede, jeg blødte os i uge 24 og kom ind med ambulance midt om natten, da man IKKE kan ta stilling over tlf hvor slemt det er. Nogen folk kan bare godt li at sku værer bedre vidende overfor andre:D

01-05-2014
Miuse
Miuse

Ja den ligger fortil, ja livmoder og moderkage er ved at briste, og bløder også pga cyster i moderkagen ...

01-05-2014
Angcec
Angcec

Derfor blødte jeg, så nej det er ikke normalt altid at bløde i en graviditet, det jo ikke normalt at have problemer med moderkagen er det vel ? Det skulle man jo helt ikke have ! Så nej det er ikke normalt og derfor reagerer jeg på det på denne her måde...

01-05-2014
Angcec
Angcec

Jeg tog ind på sygehuset og så skannede de mig igen og der kunne de se at det var blevet værre... Bare frustrerende at de ikke vil se mig når de ved jeg har problemer med den i forvejen ... så jeg tog bare derind selv og der fandt de ud af Fordi jeg sagde scan mig tjek min mave at den var bristet en smule mere ..

01-05-2014
Angcec
Angcec

Og jordmoderen tog kun hjerte lyd og intet andet... bare hun kunne høre hjertet var alting fint for hende .. Det var det bare ikke helt alligevel ...

30-04-2014
Angcec
Angcec

Hej oskars-mor :) du er virkelig sød til at bakke mig lidt op her for lige præcis kan de alle tage fejl hvilket de har gjort. Min moderkage er bristet en smule og hvor skulle jordmoderen eller sygehuset vide det fra før hun/dem har set mig?? Så altså de tog faktisk fejl og de mig ikke engang seriøst, nu bliver jeg holdt øje med for ellers skal hun ud! Det værste er de har ikke taget mig seriøst, selvom jeg har været indlagt før pga blødning og moderkage. Så jeg måtte slå i bordet og råbe i telefonen at jeg ville tilses ordenligt!! Og det blev jeg og det var værre end alle de kloge hoveder troede! Så nej ingen kan bare sige over Tlf du fejler sådan og sådan... Det er derfor jeg har været skide nervøs og spurgt folk her inde hvad i måske har oplevet og på den måde kunne jeg måske få ro på, men det fik jeg jo så aldrig. Vidste bare der var noget galt og det var der jo så også !! og NEJ DET ER FANDME IKKE NORMALT ALTID AT BLØDE I SIN GRAVIDITET !!! Sorry mit sprog !! så fik i svar, det er en moderkage der har løsnet sig lidt mere, og nu skal de til at finde ud af om prinsessen skal ud før tid fordi det kan blive for farligt for hende ... giver en opdate igen til jer når jeg får det endelige svar..

30-04-2014
Angcec
Angcec

ang. smerter har jeg haft menstruations lignende smerter i underlivet og ligmentssmerter (staves?) hele graviditeten er nu 37+1 og de fortsætter, min jordemoder sagde at sådan er der nogen der har det... men syntes du skal prøve at slappe af nu når der er fin hjertelyd..

30-04-2014
FrkGranger
FrkGranger

Jeg var oppe ved min Jordmoder idag, og hun sagde der ikke var noget nu hvor hun kunne høre hjertet slå, så skulle jeg ikke blive bekymret.. men det er jeg altså, sagde jeg havde ondt i maven men hun sagde bare se tiden an og jeg kan åbenbart godt have ondt når jeg nu er så langt henne .. hmm :/

29-04-2014
Angcec
Angcec

Synes det er mærkeligt at de ikke vil se dig til et tjek, for du virker tydeligvis ikke tryg ved det. Har du prøvet at kontakte din jordemoder og høre om hun vil tjekke dig?

29-04-2014
Garfield
Garfield

De har bare sagt jeg skal se tiden an, ringede her tidligere også fordi jeg syntes jeg begyndte at bløde meget svagt lyserødt med lidt brunligt og noget slim. Det har ikke været der før, og fik også lidt ondt i underlivet, hun sagde bare hvis det blev ved eller hvis jeg fik mere ondt skulle jeg kontakte dem og så ville de tag den derfra.. men forstår ikke bare hun kan sige det er normalt at bløde direkte rødt og med små klumper?! har haft ondt i underlivet lige siden den dag?! hmm ja men altså det er status? Hvad tænker i? Hvad kan det helt ærligt være?! Og hvor meget mere kan man gøre i denne her situation ?! Ved godt det var mange spørgsmål. Men kunne jo være der var nogle af der måske har prøvet det samme eller noget lignende ??? mange knus

29-04-2014
Angcec
Angcec

Intet nyt??

28-04-2014
StineAndrea
StineAndrea

De skal bare kigge på dig! Du har rettighed til tjek hvis du føler dig bange/usikker!! Jeg ville sætte mig i decideret strejke på gangen hvis de ikke tog mig alvorligt! !

27-04-2014
Lykkejune
Lykkejune

Jeg undre mig også, og jo jeg prøver lige at ringe igen, men det kan måske ikke være fordi jeg går i for tidlig fødsel??

27-04-2014
Angcec
Angcec

Og når jeg går og står eller ligger så kan jeg presse sådan noget gennemsigtig ud, lidt brunligt og lidt lyserødt.

27-04-2014
Angcec
Angcec

Jeg ringede og fortalte det samme som jeg skriver til jer, er også selv vildt frustreret! Og mærkede hende 12.30 idag og igen kl 16.24 men ellers ikke og lillepigen er altså meget aktiv... hvad kunne det tyde på? Men jeg har jo blødt meget igennem min graviditet pga moderkagen og slimhinder så ved slet ikke om de bare tænker årh det er sikkert bare hendes slimhinder igen?! hvad tænker i det kunne være?

27-04-2014
Angcec
Angcec

så det ville være rart og høre om nogle måske har prøvet det samme eller nogle der ved lidt..

27-04-2014
Angcec
Angcec

de siger bare jeg skal slappe af og ringe hvis det bliver værre..

27-04-2014
Angcec
Angcec

Du har da forhåbentlig ringet til fødegangen med det samme?? Du skal undersøges af professionelle. Vi kan kun gætte her

27-04-2014
RitaLT
RitaLT

Skal lige sige at klumperne var helt mørke, næsten sorte og meget små man kunne sagtens se dem på papiret. Men der er ikke kommet mere efterfølgende ..

27-04-2014
Angcec
Angcec
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...