Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har bare allerede tarvelig dag..

Datteren skreg som besat da jeg afleverede hende imorges, og hun skal være alene ved DP hele dagen igen.. Det skærer i mit hjerte.. :( Jeg kan ikke lide/får ondt i maven af det kaffe vi har på arbejde og har glemt at få mit eget med til morgen, øv en dag uden kaffe.. Jeg har PISSE travlt som i at jeg har slet ikke tid til at skrive her, jeg skal fakturere.. Men bliver kontinuerligt smidt af vores øko system og nu kan jeg slet ikke komme ind.. :( TARVELIG DAG ALLEREDE..  Håber snart det vender..

28-04-2014
Chili46
Chili46

Her siger min kollega at det vi ikke når i dag når vi i morgen. Så det trøster mig lidt. Vores system er også lige kommet op og køre igen. Vi har heldigvis ikke en deadline på den måde. Men der er kunder der rykker for besked og leverandøre der skal have bestillinger.

Træls med konstant ondt i ryggen. Jeg har haft ondt siden onsdag inden påske og venter nu igen med længsel på at det bliver torsdag og jeg kan få lidt massage.

Lyder da meget øv at skulle hente hende og tage hende med på arbejde. Lidt dårligt at de ikke har tingene klar til dig med sådan en deadline.

Rigtig god arbejdslyst.

28-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Hun græder hver morgen hun bliver afleveret og det går over i løbet af nogle minutter siger dp, min mand plejer at afleverer, og jeg tror bare ikke det gjorde det bedre at det var mig der afleverede i morges.. Lige for tiden er det hele bare mere træls fordi tvillingerne er stoppet og hun er alene i DP, og hun trænger til at være sammen med andre børn og vores dp er ikke den bedste til at besøge de andre, lidt træls (vi har samtaler med kommunen om det og skulle gerne få nogle løsningsforslag idag eller imorgen)..

Heldigvis kom økosystemet op at køre igen og jeg har faktureret i vildskab uden tissepause eller andet.. Så lige nu er jeg med, men det er kun fordi de andre er bagud (Vi mangler at fakturere for 5 mil inden vi går hjem onsdag, og jeg skal hente datteren hele ugen, så jeg ikke blive ekstra og det ved de godt, men alligevel har de ikke de faktura oplæg klar som jeg skal fakturere efter.. Så det bliver vidst nogle dumme dage, det ender nok med at jeg er nødt til at hente datteren onsdag og køre tilbage på arbejde og så må min mand hente hende her når han har fri.. :(

CiciBJ - træls med ryggen.. Jeg har også ondt i ryggen, men det har jeg altid så det tæller vidst ikke.. Men god bedring til dig :)

28-04-2014
Chili46
Chili46

Æv! Kram til dig. 

Kan du ikke sende en besked til dp og høre, hvordan det går? Det plejer at hjælpe her at få en beroligende besked :)

28-04-2014
TerminSep13
TerminSep13

Lyder næsten som min dag. Jeg har bare ondt i ryggen i stedet for at må undvære kaffen.

Så kram til dig - du er ikke alene.

28-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Kram til dig :-)

28-04-2014
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...