Separationsangst?

L er lige blevet 1 år og vi har størstedelen af tiden bare kunne ligge ham i seng og så lagde han ligeså stille og faldt i søvn. Nu er han begyndt at skrige, ikke bare græde, men skrige når især jeg går. Hvis han ikke kan se mig og hvis jeg bare skal smide noget i vasketøjskurven på badeværelset og han er i stuen, så går han helt i panik. Man behøver ikke at sidde og nusse ham hele tiden, man skal bare være der så han kan se en. Det er som om han frygter at vi går fra ham og at vi ikke kommer igen. Det er som sagt værst med mig, men han er også mere sammen med mig end med hans far. Han har døjet en del fysisk med skævhed i nakke og lænd, og han har lidt problemer med ører og er ved at få i omkring 3 tænder. Er der nogle af jer kloge kvinder der kan fortælle lidt om Separationsangst eller andre gode råd? :) det modtages med kyshånd! :)

29-04-2014
Viibse
Viibse
Barn på 1 år og 11 måneder

Vi prøver at holde fast i vores rutiner, men jeg har så svært ved at kapere at han skriger og græder sådan, det gør simpelthen så ondt på mig! :( Hans far er lidt hårdere, men jeg kan ikke holde ud at han bare lader ham skrige.

Jeg forklarer ham hele tiden hvad jeg skal og hvad jeg gør når jeg går, men han græder bare helt vildt. Det er godt nok ikke nemt med de små :)

29-04-2014
Viibse
Viibse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...