Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kløe - hvordan er det nu det er?

Mine fødder klør helt ustyrligt her til aften. Hele kroppen klør faktisk, men fødderne især. Hvad er det nu, man skal reagere på?

29-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Jeg er faktisk lidt i chok over at læse jeres beskeder. De sidste par dage har jeg haft lidt kløe over hele min krop også under håndfladen og under fødderne. Men ikke så meget at jeg tænkte at det var et problem, troede bare at jeg havde tør hus, hvilket faktisk er usædvanlig for mig. Kan læse udfra jeres beskeder at jeg nok må kontakte lægen, det havde jeg slet ikke vidst.

04-07-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 33

jeg har skrevet et anden sted herinde, jeg har også graviditetskløe jeg får Ursofalk.

Jeg har også købt en spray der hedder E-DERMA CYTELIUM den er rigtig god når det ikke er til og holde ud. Huden bliver lidt hvid.

02-07-2014
Smulfine
Smulfine

Altså det var akutmodtagelsen for gravide, der sagde, de ikke mente, at det var leverbetinget.. Netop fordi det ikke var fodSÅLER og håndflader.. Så de ville ikke se mig og mente det var noget helt andet. Men min egen læge kommer man ski ikke bare sådan lige i kontakt med, selv i hans Tlf-tid (8-9) kan han være ude af huset.. Så jeg må vente til næste uge og håbe det bliver bedre. JM mener jo som sagt det ikke er leverbetinget. Så det er jo godt nok.

01-05-2014
mathildetrold
mathildetrold

Og jeg skal ikke afsted to gange, var jo ikke afsted i dag.. Er lidt forvirret nu..

01-05-2014
mathildetrold
mathildetrold

Altså, det var en ny sekretær hos min læge, og hun sagde intet andet end at de ikke havde tid før tirsdag. Så nej, min læge har ikke vurderet noget som helst. Jeg startede jo med at ringe til min JM, som bad mig ringe til egen læge, og hvis han ikke havde åbent i dag, så skulle jeg ringe til fødegangen. Så hvis jeg har spildt deres tid, er det fordi, hun bad mig om det. Jeg ved ikke, hvad jeg skal være obs på, det klør jo stadig. Hmm. Men altså MorHeidi jeg håber ikke, det var dig, jeg forstyrrede uden grund. 😔

01-05-2014
mathildetrold
mathildetrold

Synes det er for dårligt at de bare kan sige at det ikke er pga forhøjet levertal . Jeg begyndte også at klø voldsomt da jeg var i uge 39 tog til min læge. Jeg kløede på armene og på mine ben hun sagde også at det ikke kunne være det men tog blodprøve og det viste sig at den var virkelig høj,, blev akut sendt til hospitalet og blev så sæt i gang 5 dage før min termin.. Så synes du skal være Obs på det,... Det har alvorlige konsekvenser for barnet fik jeg afvide.. Heldigvis var jeg nået så langt at jeg blev sæt i gang.

30-04-2014
Sumeyye64
Sumeyye64

Ja, det er jo også den gode besked, heldigvis...! :)

30-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Jeg endte med at ringe til akutmodtagelden for gravide, ville ikke gå med det til på tirsdag. De mener ikke det er leverbetinget, fordi det ikke er håndflader og fodsålerne der klør, men lidt mere alle andre steder. Så egen læge i næste uge..

30-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Jeg er i uge 39 +2 og har lig haft kløe der fik jeg af vide af egen læge at jeg skulle ride på fødegang og det gjord jeg, og de bad mig komme med det samme og få taget blodprøver og få kørt en kurve så de kunne de barnet havede det godt:-)) så ring du bare til fødestedet:-))

30-04-2014
colibri95
colibri95

MorHeidi min egen læge har først tid på tirsdag. Det er jo så desværre ulempen ved egen læge. 😔 Så nu må jeg vente.

30-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Og tusinde tak for svar, det er rart at have nogen at spørge. 😊

30-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Av for den, det lyder ikke rart. Synes ikke hænderne klør.. Men fødderne prikker godt nok stadig.. Fik da sovet en times tid, men for Søren altså.. Det er da til at blive vanvittig over. 😖

30-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Ikke sådan specifikt hælene, men mest fødderne, men også maven.. Det er først startet efter jeg lagde mig i seng. Var overbevist om, at det vrimlede med dyr eller myrer eller lignende. Men det gør det altså ikke.. Er det fint nok at ringe i morgen? Uff hvor det er træls. Og varmt!

29-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

Svangerskabsforgiftning, klør det på hælene ??

29-04-2014
Angcec
Angcec

Jeg er forresten i 32. Uge (31+1)

29-04-2014
mathildetrold
mathildetrold
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...