Kom med jeres billigste retter

Hej derude Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og børnene og jeg (er alene med dem) vil rigtig gerne på telttur så jeg skal lige have skrabet så mange penge som muligt sammen i denne her måned (jeg er på SU!). Måneden begynder i morgen så der skal laves madplan. Er i ikke søde lige at komme med en MASSE gode idéer til billig aftensmad? Det skal dog være forholdsvist sundt og da jeg ikke tåler hvede for godt skal det ikke lige være alt for meget med f.eks. pasta og pitabrød :-) Jeg køber dog glutenfri pasta men det er dyrt.

30-04-2014
h76
h76

Kartoffelsuppe med bacon. Det smager helt fantastisk og så mætter det endnu mere. Og evt rester kan fryses eller genvarmes dagen efter, bare sørg for at komme lidt ekstra vand i da det ellers bliver for tykt.

02-05-2014
NanoLund
NanoLund

en rigtig billig ret: farsbrød med masser grøntsagsrester i! tømt køleskabet for stumper af peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, grøntsager fra dagen før osv, bland sammen med en pakke svinekød evt et æg og lidt havregryn, voila, så er der mad til 2 dage og måske også et stykke til en madpakke eller to :-) her laver vi det tit, og det smager skønt, plus man undgår madspild ved at bruge de sidste rester man alligevel har i køleskabet. server evt med kogte kartofler og råkost, som jo også er super billigt :-)

02-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Linsesuppe.

Bønner i tomat.

Hummus, fx med ris til og grønt.

02-05-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Hvor er i bare super gode - jeg vidste jeg kunne regne med jer :-) I kommer med rigtig mange brugbare råd og idéer til billig mad.

Jeg har heldigvis adgang til billige æg i gåafstand (bor i en lille landsby). Jeg har det bedst med æg, mælk og kød fra dyr der har levet et ordentligt liv så har fundet en side på nettet hvor jeg kan bestille økologisk kød til en fair pris. Men det er stadig dyrt, så der skal netop spares lidt på kødet.

01-05-2014
h76
h76

Tunmousse er nemt og billigt. Brændende kærlighed. Biksemad af resterne. Koldskål.

01-05-2014
Tapirta
Tapirta

hej :-) jeg kender det alt for godt, er selv på su! min mor lærte mig til engang at hvis man skal spare på madbudgetten, så skal man spare på kødet! derfor laver jeg altid kødsovs med masser af krævet gulerod i. jeg kommer havregryn i min frikadeller da det mætter meget mere end hvedemel. så laver jeg tit store portioner at gryderetter, som kylling i karry og giver den gas med blomkål, gulerødder med osv. det giver masser af vitaminer og mætter meget mere. du skriver, at du er allergier. gælder det også børnene??? tænker du jo sagtens kan servere alm pasta for dem for at spare lidt! også siger min farmor altid at der hvor hun spare, er på hjemmebagt brød! hun bager alt selv og servere også gerne et godt stykke brød til kylling i karryen eller kødsovsen. lidt retter som jeg også laver som jeg synes man kan betale er: svensk pølseret - et sikkert børnehit supper- kartoffel-porre suppe med bacon fx. omelet/æggekage - det mætter rigtig godt. af rester laver jeg pitabrød eller hjemmelavet pizza med kødsovs rester eller frikadelle,rester! så går jeg meget efter tilbudsvare og holder øje med vare der er ved at løbe på datoen. og et sidste fif: det er ofte øjnene der styre mængderne. så lav hakkebøfferne lidt mindre end du plejer, hjernen vil af vane tage 2, men i og med at de et mindre får du mindre kød. og de fleste har slet ikke brug for så store aftensmåltider som spises i danske hjem :-D held og lykke og håber I kommer afsted :-D

01-05-2014
louiserønning
louiserønning

Steg bacon, derefter kylling på panden. Smæk frosne bønner og cherritomater ( evt peberfrugt) oveni. Server med pasta og pesto. Kan varieres i uendelig fx med rest fx broccoli, kogte gulerødder etc. Er super børnevenlig og smager skønt😊

01-05-2014
Omor
Omor

Kog suppe på en kylling, så er der suppe den ene dag og kylling i karry dagen efter

30-04-2014
perlou
perlou
Barn på 2 år og 1 måneder

.

30-04-2014
h76
h76
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...