Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Puh en omgang

Hej alle, jeg og min kæreste venter vores første barn næste fredag. Der skete dog det frygtelige i går at hans elskede mormor døde i går. Min kæreste er en stærk mand men kan mærke han er rigtig ked af det. Har selvfølgelig støttet ham alt jeg kan, men han er så ulykkelig. Hvordan kan jeg hjælpe ham?

30-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

det er svært for én ting er sorgen og savnet, noget andet er at din mand helt sikkert havde glædet sig helt vildt til at vise hende jeres lille bebs... så kan man være nok så fornuftig og tænke at hun havde levet et langt og godt liv, men hvor må hans frustration dog være stor nu SÅ tæt på "målet". mistede selv min mormor da H var fire måneder. hun var så glad for sit første oldebarn og følte så stor frustration over at hun så skulle her fra! nu har han én oldemor som aldrig har set ham og som ikke viser nogen som helst interesse for ham... verden er bare så skide uretfærdig nogen gange... kan godt følge din mand hvis han oven i sorgen føler frustration. måske du skal prøve at spørge ham om det også er det, for det letter at få sat ord på og få adskilt sine følelser... det gjorde det i hvert fald for mig. held og lykke med det hele!

01-05-2014
shanoma
shanoma

Det er altid rigtig trist, når man mister en, som står en nær, og som man holder meget af. I det her tilfælde din kærestes mormor. Men tænker dog som Morheidi, at hvis mormoderen var en ældre dame, mæt af dage efter et langt og godt liv med børn og børnebørn, måske endda oldebørn med i bagagen, så er det jo livets gang. 
Selvfølgelig vil han være ked af det og sørge, det skal han have lov og plads til, og det hverken kan eller skal du tage fra ham, sådan noget tager den tid, det skal. Man kan ikke forhale processen, og sorgfaser er meget individuelle.
Håber dog, at han ret hurtigt, som Morheidi siger (og din termin taget i betragtning), kan formå at se det smukke i, at et forhåbentlig langt og godt liv rinder ud, mens et nyt kapitel med jeres lille vidunder er lige runde om hjørnet.

Mange knus og tanker til jer

30-04-2014
MorLise85
MorLise85

Tror desværre ikke du kan hjælpe ham mere end du gør. Han skal nok komme sig, men tager nok lidt tid. Håber han kan være der 100% for dig, når du skal føde.

30-04-2014
Stefmk88
Stefmk88
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...