Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

for lille livmoder...

...altså ikke for lille, men bare ikke svarende til graviditetsuge... Jeg har i dag været til første graviditetsundersøgelse hos egen læge. Er 9+0 og da han undersøger mig og mærker på min livmoder, mener han ikke at den af størrelse er stor nok til at være 9 uger. Nu skal jeg ind i morgen til blodprøve for HCG-tal... (hader de blodprøver, det tog et kvarter og tre stik at få de 4 glas de skulle bruge i dag).. Det jeg egentlig gerne vil vide, er om der er nogen af jer som før har prøvet, at livmoder ikke svarede graviditetsuge, uden at det betød abort????? Min første graviditet endte i SA i 10. uge, min anden i en skøn dreng på snart 2 år, og nu er det så min tredje... Jeg har fra positiv testdag, som ren forsvarsmekanisme mentalt indstillet mig på risikoen for endnu en SA, men kan altså godt mærke at jeg alligevel bliver ret trist ved tanken om at skulle gennem det igen... Håber virkelig, at alt er okay når jeg får svar på prøven på fredag...

30-04-2014
shanoma
shanoma

her kommer lige en update.... jeg har siden jeg startede denne tråd haft alle symptomer og mave er vokset og alt det der, men har siden 9. uge efter mit besøg hos lægen egentlig haft en fornemmelse af at noget ikke var helt rigtigt.... har ikke rigtig turde glæde mig sådan ubetinget, det har hele tiden været lidt med forbehold. i torsdags var jeg så til nakkefold og som frygtet var der ikke noget der inde... jeg var så til samtale på gynækologisk i går og fik stikpiller med hjem til en medicinsk abort. dem har jeg så lagt op her for et par timer siden og venter nu bare på at helvede bryder løs... er lidt spændt på hvordan det bliver, men har haft en spontan abort ved min første graviditet så tænker det nok bliver lidt der hen ad. vi trøster os med at der har været noget galt med fostret og er derfor egentlig glad for at min egen krop selv siger stop, frem for at skulle stå med beslutningen om at ende en graviditet med et handicappet, men levedygtigt foster... glæder mig til vi kan gå i gang med at prøve igen og krydser så bare fingre for at det lykkes hurtigt så H kan blive storebror inden han bliver 3 om et år ;-) tror jeg vil udnytte denne dag på sofaen og få læst op til den jura eksamen jeg har om halvanden uge.... rigtig god weekend til jer allesammen!

24-05-2014
shanoma
shanoma

har ikke læst alle svarerene her men vil sige at jeg også havde en for lille livmoder. Bwegge mine børn er sunde og raske og over gennemsnitshøjden, selvom de var mså ved fødslen. Pøj pøj, det skal nok gå.

01-05-2014
metped
metped

Sikke skøn læsning, har tænkt sådan på dig i dag :)

Dejligt at alt var som det skulle, og nu bliver det spændende med NF-scanning :)

01-05-2014
MorLise85
MorLise85

så ringede min læge lige for et kvarter siden... han var helt lykkelig og sagde at han ikke kunne vente til i morgen med den gode nyhed om at min blodprøve fra i morges var helt fin:-):-):-) alt er umiddelbart som det skal være, så journal er sendt af sted til sygehuset og nu venter vi bare på indkaldelse til NF.... åh hvor det bare lettede, så bliver det alligevel en god weekend :-) igen tak for dejlige historier, de holdt lige humøret en tand mere oppe i dag...

01-05-2014
shanoma
shanoma

min var også for lille til første undersøgelse, og er det stadigvæk i forhold til gennemsnittet, men jeg følger min egen kurve og bebs vokser som den skal

01-05-2014
FrkGranger
FrkGranger

Sender gode tanker og krydser fingrer for, at alt er som det skal være :o)

01-05-2014
MorLise85
MorLise85

hvor er det dog dejligt at høre positive historier :-) jeg kører til lægen lige om lidt og får så svar på prøven i morgen formiddag.... håber på det bedste, og skal nok komme med up date når jeg ved mere.. tak for de beroligende ord :-)

01-05-2014
shanoma
shanoma

Det har været sådan begge gange ved mig. Her er det fordi jeg har en lang cyklus, og derfor er ca 2 uger kortere inde i graviditeten, end min sidste menstruationsdag signalerer.

01-05-2014
Mairim
Mairim

Kære dig

Jeg prøvede faktisk noget lidt lignende, da jeg var til den første graviditetsundersøgelse, da jeg var gravid med Anna for snart 3 år siden.
Jeg kom til lægeundersøgelsen, da vi troede, at jeg var 10 uger henne. Min læge undersøgte mig så vaginalt, og hun mente ikke, at livmoderen var tilpas stor svarende til 10 uger henne. Der var dog ingen panik eller grund til uro i mit tilfælde. Hun sagde blot, at så var jeg sikkert blot 9 uger henne, og at NF-scanningen ville fastslå endelig terminsdato og dermed, hvor langt jeg var henne.
Jeg fik aldrig indtryk af, at der var grund til bekymring, og fik ej heller taget ekstra prøver.

Da jeg kom til NF-scanning 2 uger efter, fandt vi ganske rigtigt ud af, at jeg først havde termin 19.3.2012 og altså ikke 12.3.2012 som oprindelig udregnet af min praktiserende læge. Dertil rigtig flotte tal ift. NF-scanning og risiko for Downs.
Til alle efterfølgende tjek ved både jordemoder, egen læge og MD-scanning så alt ud, som det skulle, og jeg fødte d. 12.3.2012 en perfekt og velskabt lille pige.

Kan godt forstå, at du må være urolig, når du tidligere har aborteret, men jeg ville ikke være bekymret på baggrund af, at livmoderen ikke er "efter bogen".

Masser af tanker og knus til dig

30-04-2014
MorLise85
MorLise85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...