Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Emmaljunga

Hejsa! Er der nogen der har dårlig erfaring med at stellet på emmaljunga ruster!? Jeg har kun hørt godt om dem indtil videre og vores valg var egentlig på dem. Men så hørte jeg lige Idag at nogen havde oplevet at de rustede i stellet ?!

01-05-2014
Mmm87
Mmm87

Min ruster!!!! Måske kan det tages med en klud...? Har været for doven til at prøve. Men er generelt ikke tilfreds med min barnevogn, desværre :-( jeg synes at det er noget værre plastik lo*t! Har en knækket knap, og noget af kassen er knækket så kalechen sidder på med en strip (staves?). Jeg ville ønske at jeg havde købt en Odder, ny eller brugt. Men hver sine erfaringer o meninger ;-)

03-05-2014
Kamilla89
Kamilla89
Barn på 2 år og 11 måneder

Tusind tak :) Jeg er også ved at synes det er en jungle at finde rundt i ! Det er jo selvfølgelig også en smagssag hvordan man selv har det med det. Jeg må rundt i butikkerne og høre råd og vejledning osv ! God weekend folk :)

02-05-2014
Mmm87
Mmm87

jeg har ikke mødt nogen med gode erfaringer på det punkt!!!! vores venner fik af vide at hvis man til undgå det, skal man tørre vognen af når man har været ude med den og så skal den opbevares indendørs... Ja jeg ved ikke med dig, men jeg gad ikke have sådan en stående i min stue... vi har købt en billig vogn som også ruster, men den var så billig at vi køber en ny når nummer to kommer;-) tror faktisk odder er de eneste som laver med galvaniseret stel, så hvis du alligevel er oppe i den prisklasse, så ville jeg klart investere i en odder hvis det var mig ;-) held og lykke i junglen ;-)

02-05-2014
shanoma
shanoma

Jeg har også købt en brugt, rigtig fin og kun lidt overfladerust ved hjulene. Det kan skrives af med en husholdningssvamp:)

02-05-2014
signem
signem

Okay mange tak :) Jeg synes det er svært når man pludselig hører så noget. Men der står ikke direkte at deres stel er rustfrit stål (galvaniseret) - som min veninde sagde at Odder var. Vi må rundt i butikkerne og forhøre os :)

02-05-2014
Mmm87
Mmm87

Jeg har to emmaljunga barnevogne og er super glade for dem! De er flotte og virkelig gode og holder i evigheder. Har faktisk ikke hørt noget dårligt om dem og oplever det heller ikke selv, 6 ud af 8 fra min mødregruppe har det mærke og der er heller ikke noget med deres.

01-05-2014
shawn2013
shawn2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...