Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Første fødselsdag :-)

Min datter fylder 1 år om godt en måned. Få dage forinden starter jeg nyt job, så det blir en lidt forvirrende periode. Vi påtænker at udskyde fejringen til weekenden... Er det helt håbløst og uanstændigt? Hverdagene er bare så pressede, og vi vil jo gerne fejre hende rigtigt :-)

02-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

det gør vi altid. så kan folk komme til fx hjemmelavet brunch

02-05-2014
sine83
sine83

Ryk det da endelig til weekenden. Et barn på et år aner jo ikke om det er d20. Eller 23. Det har fødselsdag :) + at der også er ro på mor og far når de ikke skal stresse. Det er ren win :)

02-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

helt ærligt så har en et årig da ikke noget ud af at holde fødselsdag en hverdag... eller det synes jeg i hvert fald ikke. H bliver to en torsdag og vi møder lidt senere på arbejde så vi kan hygge med morgenmad sammen bare os tre, og så ryger han af sted og bliver fejret i vuggeren.... så har vi inviteret hele familien til lørdag formiddag, hvor vi så rigtig kan fejre ham på et tidspunkt af dagen hvor han har overskud til at være sammen med så mange mennesker!!! det mener jeg helt klart er den eneste rigtige løsning for os... rigtig god fødselsdag!!!

02-05-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...