Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Baby kan ikke komme af med afføring liggende

Min 7 uger gamle baby har døjet meget med hans lille mave. I flere uger var vi plaget af mavekneb, en meget ked af det baby og dertil hørende søvnmangel til både mor og ham. Det er nu bedre, men han har stadig utrolig svært ved at komme med af med afgøring, når han ligger ned. Han vågner af at det hør ondt og trykker og trykker og bliver ked af det. Tit gylpet han af bare trykke-anstrengelser. Vi har været ved lægen og gå ham undersøgt - intet galt, bare noget han skal vokse sig ud af. Vi har også haft zoneterapi til ham, hvilket hjalp på maveknebene. Er der nogen af jer, som har prøvet noget lignende? Hvad gjorde i for at hjælpe? Nan vil jo så gerne gøre dem nere tilpas og sørge for, at de for sovet og har det godt. Gode råd modtages med kyshånd! Det der virker er, at få ham op og sidde. Så jan han komme af med både luft og afføring. Det er bare et farligt mad om natten, hvor gan helt søvndrukken bare bliver ked af det. Han har i øvrigt ikke hård mave overhovedet, så det r ikke konsistensen, der driller så at sige.

03-05-2014
Kielth
Kielth

Du kan prøve at have ham liggende på dit bryst ligesom når du bøvser ham bare med ene arm/hånd under hans fødder så når han presser så vil han kunne presse sine fødder mod din hånd/arm, du kan os massere ved navlen med uret. Når han ligger på ryggen så tag hans ben og let pres/tryk dem op med hans mave og hold den lidt og så stræk hans ben gentagende gange lidt ligesom om du pumper det ud af ham i mens han presser. =)

02-06-2014
Skyggekoen
Skyggekoen

Lad baby side i toilet stilling mens du bære ham eller mens han ligger, det hjælper og motivere babyens endetarm ligesom når voksne har forstoppelse

19-05-2014
Sebag
Sebag

på hospitalet fik vi det tip, at sørge for at putte baby helt ned mod fodenden af lift/vugge, så der er mulighed for at han kan presse mod kanten med benene. det var en fys der forvalte det. hun sammenlignede det med, at vi voksne også ville have svært ved at komme af med afføring, hvis ikke vi havde fødderne plantet på gulvet. måske det kan hjælpe? :-)

03-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Her var det kun tålmodighed der virkede, vi har også forbi zoneterapeut, læge, kiropraktor og prøvede mælkesyredråber eller hvad de hedder. Nogle gange så hjalp det med lidt vaseline på termometeret og så op i rumpeten med den. Også skråstolen gjorde det nemmere nogle gange, men det er jo natten der er problemet. Husk at sove om dagen når bebs sover. Håber snart det går over

03-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Ved ikke om det kan hjælpe. Men tit når jeg skifter min søn og han ikke har været helt færdig med at lave pubæ, og jeg så holder hans ben oppe og til siden kommer der ofte noget ud hurtigt. Måske du kunne prøve det. Altså ligge som man lå da man sku føde😉 det ville han i hvert fald hurtigt lære selv at kunne gøre.

03-05-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...