Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ville i bruge en babydyne med bærerevne 4

Denne gang har jeg valgt at have en ekstra babydyne til baby. Jeg fandt en på Reshopper, som bare har været brugt som ekstra dyne, dvs den er stort set som ny. Problemet er bare at den er en del tungere end den dyne jeg allerede har. Så nu ved jeg ikke om jeg "tør" bruge den...

03-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jeg har lige tjekket siden ud, og den er oppe at køre nu igen :)

http://www.     lidtluksus.      dk/group.asp?group=46

Og så skal dubare slette mellemrummene :)

05-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Ej, hvor ærgerligt! Det er ellers en rigtig fin side... Den ser lidt susåekt ud, men det er den altså ikke. Jeg har selv bestilt derfra, og det var fantastisk service :) Vi har juniordyne derfra...... og en masse perlesmykker, som jeg slet ikke havde brug for, men som på mystisk vis røg i indkøbskurven ;)

05-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

MutterG, det lagde jeg ikke engang mærke til.... -man er vidst næsten så vandt til de spøjse korrigeringer af telefoner, tablets osv. nu om dage at man læser det som man nu engang regner med at der står.

Den side du anbefaler er under opdatering ;o(

05-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Det er ikke min egen side i øvrigt. Jeg kender heller ikke sælgeren. Jeg er bare meget tilfreds forbruger :) *s*

04-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

*hæhæ* Jeg har skrevet : Vi er tynde... fnis! Det skulle stå: De er tynde. Hvis du vil vide mere om silkedyner, så læs det der står på www lidtluksus dk. De skriver så fin og god info om dynerne, og hvad man skal vide inden man køber ;-) Læs det inden du køber til hele familien :-) Jeg spår, at I alle bliver SÅ glade for dem! :)

04-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Har faktisk luge googlet, og nu kan jeg ikke lige huske navnet på siden, men det var de vildeste tilbud. Både på baby og voksen, og sikkert også junior.. Det lyder rigtig fornuftigt. Og vores dyner trænger faktisk også til at blive skiftet, samt junior klager over hans dyne er for varm.. Tak for rådet!

04-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Vores har været fint varme... Vi har ikke haft problemer med vores... Hvis hønemor her alligevel har syntes det skulle lidt mere varme til, så har jeg lagt et lille tæppe over :) Men Selma er fra september, så vi havde kun koldemåneder foran os, og det var absolut kun i starten, jeg brugte et lille tæppe til.. Da hun var et par måneder, kunne hun meget bedre regulere sin kropstemp. så derefter brugte jeg ikke ekstra tæppe....

Vi er tynde, ja, men det varmer altså rigtig fint! Vi har alle silkedyner herhjemme, og jeg vil ALDRIG have andet igen! Jeg sværger til silkedyner nu. Før havde jeg en sommerdyne og en vinterdyne. Jeg var nødt til at have en varmere en om vinteren, for ikke at fryse. Nu har jeg en helårssilkedyne og den er altid lige tilpas varm!

Og så er de allergivenlige, da støvmider lever meget dårligt i dem :) Og ingen gæs/ænder er blevet plukket til formålet... :)

04-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

MutterG, er de også varme nok vinteren? -det vil jeg da lige tjekke ud. 1000 tak

04-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Mille, tjek lige silkedyner ud. De er altså intet mindre end fantastiske. Især om sommeren. Vi har tre: to babydyner og 1 juniordyne. Man kan få nogle hos jysk, der tåler maskinvask :-)

04-05-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Tænker også den må være noget varmere, og har termin om 2 uger, så heller ikke særlig tiltalende at bruge her i sommeren. Tænk at jeg ikke tænkte på det. Nå den kostede heldigvis kun 50kr. Har lige tjekket forårs bazar hos Babysam, og de har et dyne/pude sæt der er sat ned fra 450kr til 225kr, men der står ikke noget om bærerevnen...

03-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Nej. Vi fik arvet en juniordyne med bæreevne 8, og hold op mand der er forskel mellem vores primære på 12 og arvedynen på 8. Den er en del tykkere, noget tungere og han sveder mere under den.

03-05-2014
RitaLT
RitaLT
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...