Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det endte med vold foran børnerne :'(

Keg skrev for lidt tid siden om forholdet mellem mig og min eks.. Han kunne ikke acceptere at vores forhold var slut, han boede her indtil jeg fandt noget andet, men sov på sofaen.. Idag gik han så amok, mens jeg holdt pigen på 4 år, tog han i mit hovedet ind i væggen, kastede mig på gulvet og slå pigen.. Jeg er helt slået omklud her til aften, er såååå ked af på børnernes vegne

04-05-2014
laksepige
laksepige

har du været forbi skadestue og fået rapport på evt skader efter vold. ellers kan politiet ikke holde på ham da der ikke reelt er nogen beviser. og din anmeldelse vil gå tabt i systemet. pas på jer selv og luk ham ikke ind hvis han står og banker på. ring efter noget familie eller venner til at komme.

05-05-2014
morbritt85
morbritt85

Åh gud... Godt du allerede er afklaret med at du skal væk fra ham..

Har selv for mange år siden haft en kæreste der ikke kunne styre sit temperament.. Sørg for at dig og jeres pige får noget hjælp, det er en forfærdelig følelse at gå med og det kan faktisk traumatisere et barn og det er vigtigt at din datter vokser op og forstår at det ikke er almindeligt og slet ikke okay, ellers kan hun selv havne i et voldeligt forhold når hun bliver større..

Kæmpe kram herfra..

05-05-2014
Chili46
Chili46

Ved ikke om det er en børnepsykolog, men ergo og fysioteraputer osv er knyttet.. Men jeg ved de kontakter de rigtige "folk" om det er brug for det

04-05-2014
laksepige
laksepige

Ved ikke om han er anholdt, dette skete omkring 14-15 tiden, ingen har set ham siden, ja han kommer ikke ind her igen..
Umiddelbart er den eneste krisehjælp til mig, hvor det er laaaang snak med veninderne i aften..
Jeg har ikke fået fat i nogen ang. Hvad jeg skal gøre med pigerne, men vil snakke med børnehaven i morgen om hvordan og hvorledes..

04-05-2014
laksepige
laksepige

Sikke en idiot! Han skal da lang væk fra dig og børnene. Hvor er det forfærdeligt at I skal igennem dette. Jeg håber, at du har familie og venner der kan hjælpe jer igennem dette. Føler med dig...

04-05-2014
AyseG
AyseG

puha da det var dog en forfærdelig oplevelse for din lille pige. jeg håber du har smidt ham ud og at du anmelder ham for vold.... også af hensyn til forældremyndighed, hvis er han far til din pige?? desuden skal din datter vide at du er stærk og ikke tolererer sådan en opførsel.... og så er det ud med ham!!!

04-05-2014
shanoma
shanoma

Jeg er helt med på det, jeg gør det ikke i sjov eller noget.. Men han er also anmeldt

04-05-2014
laksepige
laksepige

Godt - og så får du lige en krammer herfra - det må ikke være sjovt at være dig lige nu!!

04-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Beklager men når du vælger at ligge en sådan besked op på et offentligt forum, håber jeg du forstår at jeg - og måske og andre herinde - reagerer!

04-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Han er anmeldt

04-05-2014
laksepige
laksepige

Hvis ikke du har ringet til politiet kontakter jeg libero så de kan få en politianmeldt ham!

04-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...