Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ammestop.

Hej derude. Jeg er stoppet med at amme af forskellige årsager, min sundhedsplejerske har været inde over og stoppet så i fredags, men hun siger jeg ikke skal have ammestop-piller, hvilket jeg havde troet? Jeg har ret meget mælk, det er blevet mindre, men hun sagde jeg skulle malke ud når det ikke var til at holde ud mere og at jeg sku stoppe med at amme fra den ene dag til anden, jeg er blevet nød til at ligge min dreng til søndag morgen og imorges, jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre, jeg må skal ikke amme mere, er der nogle herinde der kan forklare hvordan deres ammestop foregik? Og evt nogen der ved hvorfor sp siger nej til pillerne ?

05-05-2014
chris1601
chris1601

Så kunne jeg igen få lov at svare - app'en her er ikke altid medgørlig.. Jeg startede med at gøre det regelmæssigt hver 3,time og så stille og roligt skar jeg ned - det kom meget naturligt da jeg kunne mærke hvornår jeg ikke 'kunne undgå det' pga trykket ;-) jeg tappede ca 60ml, men mere hvis jeg følte det var nødvendigt for at undgå brystbetændelse osv :-/ held og lykke med det!

08-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Esiulul- mange tak :) hvor længe malkede du ud? Og hvor meget? :)

07-05-2014
chris1601
chris1601

Jeg malkede en lille smule ud og til sidst stoppede jeg - det var let og smertefrit så det kan sagtens lade sig gøre uden pillerne - brysterne forstår heldigvis at nedsætte produktionen ret hurtigt :-) held og lykke med det!

07-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Jeg var til lægen mandag, og hun sagde jeg skulle vente 14 dages tid inden jeg prøvede pillerne, og jeg bare skulle fortsætte med at malke lidt ud når det var ømt og der var knuder, og det er faktisk allerede blevet meget mindre :) så jeg ser tiden lidt an, vil helst undgå piller, men tak for jeres svar :)

07-05-2014
chris1601
chris1601

Gud nej det er rigtig. Pillerne hedder dostinex. Fik lige blandet dem sammen da jeg også var i behandling for brystbetændel hvor jeg fik dicilin. Håber at du finder en løsning på dit ammestop:)

06-05-2014
KarinM86
KarinM86

Dicillin er et penicillin præparat specifikt beregnet til at behandle stafylokok infektioner, så det er nok ikke det de hed ;) Men ja, ring til din læge, sp ved ikke alt. Hvis du må amme, så er det bedst at trappe ned, for at undgå brystspændinger

06-05-2014
Tineand
Tineand

Jeg tog pillerne men skulle stadig trykke mælken ud. Du skal holde øje med knuder. Det er vidst nok det mælk du allerede har produceret som skal ud. Mener det tog mig et par dage før det ikke gjorde ondt. Hvis du ikke får piller tar det jo langt tid

05-05-2014
Slot91
Slot91

Du kan godt få din læge til at udskrive ammestop piller. Dicilin hedder de dem jeg brugte. Jeg stoppede fra den ene dag til den anden pga brystbylder og fik derfor pillerne. Jeg fik to kure og så var mælken væk. Men jo det gør ondt. De bliver mega spændte lige som da mælken løb til. Jeg malkede en lille smule ud for at tage det værste tryk. Du skal dog være opmærksom på at du slet ikke må amme hvis du tager pillerne.

05-05-2014
KarinM86
KarinM86

Tror skam godt hun vil udskrive dem, men har læst mig til at det skulle være MEGET smertefuldt når man har ammet, også stopper? :/

05-05-2014
chris1601
chris1601

ring til din læge og få dem Jeg har godt nok ikke ammet men det plejer ikke være et problem at få de piller... jeg har fået dem 3 gange og jeg har sagt til min jm at jeg skal have dem når jeg har født og hun sagde det er bare ok... Du skal jo bare forklare lægen hvorfor du ikke skal amme mere... kunne ikke forstille mig at din læge ikke vil udskrive dem til dig...

05-05-2014
Mor1980
Mor1980
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...