Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er vist lidt små tosset ;o)

Jeg har nu gået hjemme i længe pga at BL og har gode dage og mindre gode dag pga af andre ting som også er stødt til i løbet af graviditeten... Men jeg tager det med et smil.. Men nu er det at min familie og venner syntes jeg er blevet små tosset... Jeg har nemlig lagt planer for hvornår barnedåb skal være, valgt menu, kigger borddækning, ved næsten hvordan indbydelser skal se ud og lillebrors værelse og ting er klar... Jeg har knap 9 uger til termin... :o) Men hvis jeg kigger i bakspejlet med de to andre har den første tid være noget træls med dem, har haft begge unger indlagt i mange uger og måtte planlægge ALT fra sygehuset og det har jeg ikke lyst til denne gang, for jeg skal IKKE indlægges igen med den lille! Men er det så slemt at jeg gør det her? er der noget galt i at være i god tid og godt forberedt?? Jeg ved det ikke men jeg kan jo godt lide at laver så noget... Jeg vil ikke det vilde med dette indlæg, bare have det af min skulder.. Forsat god dag/aften til jer :-)

05-05-2014
Mor1980
Mor1980

Jeg synes det lyder meget fornuftigt. Også når i nu ved at det er en lille bror der kommer. Jo mere der er gjort når han kommer, jo mindre er der at tænke på til den tid.

Så synes da på ingen måder at det er tosset.

06-05-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Tak for det :o) Og nu når jeg vender det lidt om så kan jeg faktisk se det positive i det for nu skal jeg ikke bruge tid på at lave alt det her når den lille kommer og så skal jeg heller ikke ha dårlig samvittighed over for de to store.. Så kan man bare hygge og slappe af sammen med dem og den lille :o)

Ha så er jeg sgu nok ikke så tosset som de tror jeg er.... BUM ;O)

06-05-2014
Mor1980
Mor1980

Synes det lyder meget fornuftigt at bruge den tid du har nu på at planlægge det. Så kan du bedre nyde det når den lille kommer og ikke stresse så meget over det.

05-05-2014
Tapirta
Tapirta

Ej hvor dejligt at høre at der er andre end mig :o) Det gør mig faktisk rigtig glad :o)

05-05-2014
Mor1980
Mor1980

Jeg har også været sygemeldt længe og er kun i uge 26.. jeg skal da gerne indrømme at jeg også har kigget meget og lagt planer om dåben. Det er vel kun naturligt at man finder noget at bruge tiden på :) Så fortsæt du endelig og hyg dig med det! Ellers bliver det sgu for trist!

05-05-2014
CamillaPB
CamillaPB

Tja, jeg er kun 13+5, men vi har sat en dato for dåben, vi ved hvem der skal med og hvor det skal foregå. Mad, pynt mv. Venter jeg dog lidt endnu med at kigge på. Dels fordi jeg stadig synes det er for tidligt, men også fordi jeg kommer til at gå hjemme fra d 1.8, og indtil min barsel engang er slut (jeg har termin start november)

05-05-2014
Mairim
Mairim
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...