Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Dilemma-min mand

Jeg elsker min mand over alt på jorden og ville ikke undvære ham, men sidste år startede han i denne her herre loge med alle byens spidser, de er samlet hver anden tirsdag fra kl 18.30 til 24 og så nogle gange i weekenderne.. Mit dilemma er at jeg syntes nogle gange at han prioterere forkert!! Vi har begge skiftehold og ser i forvejen ikke hinanden vildt meget, så jeg syntes jo at det ville ligge lige til højre benet at vælge sønnen og jeg så snart at det var muligt, men der vælger han logen. Da han startede var jeg meget imod, men sagde at han kunne prøve det af.. Men her et år efter er det en selvfølge.. Jeg har gjort klar for ham at det ikke har været noget for mig fra starten af.. Nu kommer han så hjem og siger at han godt ville have mig med til en 40 års, men det er ikke noget for mig at være blandt alle dem der tror de er lidt!! Så han blev sur/ked af at jeg ikke ville støtte op om ham!! Så vi blev rygenes uvenner henover aftensmaden og foran lille fis.. Men er jeg helt gal på den?? Der skal lige siges at der bliver drukket på alle de der møder, min mand vælger så at køre selv da jeg ikke bryder mig om alt der druk når han nogle dage skal op og tage vores søn morgenen efter og selv på job!!!

05-05-2014
Hoppner
Hoppner

Min mand og jeg snakkede lige om den slags loger den anden dag.. Jeg anede simpelthen ikke at det stadig var så udbredt, så jeg sad sådan og smågrinede i bilen da min mand fortale en af hans kolleger var med i en...

Jeg ved virkelig ikke meget om sådanne loger, og har derfor svært ved at sætte mig ind i behovet for at være med i en.. Umiddelbart ville jeg også være rigtig træt af at min mand var meget væk hjemmefra hvis vi i forvejen ikke så hinanden meget..

Udover det, nu ved jeg ikke om din mand har andre fritidsinteresser, men min mand skal eksempelvis til at køre cross, hver onsdag hvor han i forvejen først er hjemme ved 16:30 tiden, er han sent på den vil det bedre kunne betale sig for ham at køre derekte fra arbejde og derud og kommer så først hjem ved 21 tiden, og så nogle gange i weekenden (men der kan vi så tage med) - så hvis man ser det som en fritidsinteresse så synes jeg jo ikke at hver anden tirsdag er meget.

Nu ved jeg jo ikke hvor tit din mand er afsted i weekenderne, men jo jeg ville også hurtigt blive træt af hvis min mand ofte var afsted uden mig/os, min mand har en kammerat der har 10-12 weekender på et år hvor han er afsted uden kone og barn, og jeg kan simpelthen ikke se behovet, det kan min mand heldigvis heller ikke.. Under alle omstændigheder synes jeg ikke at logen skal prioriteres frem for familien.

Men jeg tror jeg havde valgt at tage med til den 40 års fødselsdag, bare for at se hvad det er for mennesker han er sammen med..

06-05-2014
Chili46
Chili46

Åha jeg jan godt forstå at det er træls når i ikke ser mere til hinanden og jeg synes også at han burde prioritere jer mere... Men når det så er sagt så synes jeg faktisk det er fint han er i den loge... Det er noget han hygger sig med udover arbejde og det skal der også være plads til synes jeg. Min mand laver ikke rigtig noget i sin Fritid tilgengæld arbejder han som en gal så i øjeblikket ser vi ham måske 1-1,5 dag på en uge så jeg står med det hele... Jeg synes da det er træls men hellere 1,5 god dag i stedet for en mand der er sur og tvær... Og for mig lyder det ikke så voldsomt mange gange på en måned og at han tager afsted en weekend med dem er da ikke værre end hvis han fx havde været jæger og sku på en weekend med jagt

06-05-2014
ThumbsUp
ThumbsUp
Barn på 2 år og 5 måneder

Tak, er glad for at der er samme synspunkt som mig her, det gør at jeg tror lidt mere på mig selv igen.. Hov køre selv betyder at han kun drikker en øl så han kan køre hjem!! Det andet ville jeg ALDRIG acceptere.. Nej jeg sætte mig også bare med lille fis og holdte om ham..

05-05-2014
Hoppner
Hoppner

Jeg synes, at du har helt ret i dine tanker. Hvis I så hinanden hele tiden, kunne jeg måske forstå det. Kan godt forstå, at du ikke vil med til fødselsdag hos en anden medlem(som du måske ikke engang kender?) og bakke om om det, på den måde. Jeg kan til gengæld ikke forstå, at du lader ham køre selv i stedet for at tage en taxa. Han har et barn, og så må man sq være lidt ansvarlig. Det er man bestemt ikke, hvis man kører hjemmefra bevist om, at man har drukket på vej hjem. Det virker da super nedtur, at han tager det sådan? At blive uvenner, foran barnet. Ej, jeg forstår slet ikke din mand, på det punkt. Der er jeg helt 100% med dig. Håber i finder ud af det *knus* :-)

05-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg er virkelig ked af det over det og bakker ham altid op i alt, han har lange tøjler, da han er selvstændig ved siden af hans faste job, men har svært ved at bakke ham op i det her.. I logen er det også hele weekender nogle gange om året hvor de tager på skovtur eller ture ud og rejse og det syntes jeg bare burde være noget vi skulle sammen og ikke ham med hans loge!! Hvad syntes i??

05-05-2014
Hoppner
Hoppner
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...