Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

kvalme efter måltid - 31+1

Hej! Er der andre som har oplevet, at få kvalme og ubehag efter at have spist, sidst i graviditeten? Jeg har de sidste to dage haft kvalme og ubehag i maven hver gang jeg har spist noget. Det er ligemeget hvilken slags mad eller hvilke mængder eller hvor hurtigt/langsomt jeg spiser. Igår aftes måtte jeg pænt ud og kaste op efter aftensmaden. Det er virkelig ikke rart! Evt nogen som har et tip eller to? Har ellers ikke døjet med kvalme tidligere i gravi. God aften herfra :-)

05-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Jeg får også en hjælpende hånd til at komme op igen ;) men med bækkenløsning ved jeg ikke om det er en god ide..

06-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

Tine, ah, se det giver faktisk mening! ;-) det er nemlig møgirriterende! blev helt forskrækket da jeg fik det så skidt, når jeg jo ellers har været heldig at komme udenom kvalme tidligere. og det synes jeg ikke at jeg oplevede da jeg ventede min søn :-o tak for tippet om at sidde på gulvet - jeg har dog slem bækkenløsning, så det med at komme ned på gulvet er desværre ikke det nemmeste. eller.. det er værst at komme op igen ;-)

06-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Jeg fik lidt kvalme igen i 3 trimester, det er simpelthen fordi din baby begynder at trykke nedefra. Simpelt, enkelt og skide irriterende! :) for mig hjælper det at sidde på gulvet ved sofabordet og spise (vi har pt ikke noget spisebord) så bliver jeg rettet mere ud og gør plads til mad og så ligge på siden bagefter indtil maden er faldet ned :)

06-05-2014
TineFroberg
TineFroberg
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...