Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Arbejde- ubehagelig chef.

Søger gode råd da jeg snart ikke kan klare det mere... Det hele startede da jeg fortalte min chef at jeg blev gravid hun blev meget sur og ondSkabsfuld og det var et rigtig slemt forløb så det bat en helt lettelse da jeg gik på barsel. Jeg havde så håbet at vi havde lagt det bag os og kunne starte på en frisk til når jeg nu skal starte igen men det var vist bare ønske tænkning... Det starter med jeg ringer til hende og hære hvordan og hvorledes med at jeg skal starte igen hun starter så med at sige til mig at de er ved at bygge om og at hun ikke har nogle timer til mig før oktober jeg spørg hende hvad jeg så skal gøre da min barsel slutter 26 maj?? Hun siger at det ved hun ikke men jeg kan da søge om at få tilskud til pasning af eget barn ( min datter har stadig ikke fået institutionsplads endnu ) jeg undersøger det så og finder ud af at man kun får 7000kr før skat hvilket jeg slet ikke vil kunne leve for? Jeg ringer så til min fagforening og fortæller dem det hele, de siger så at jeg har ret til mine timer og det ikke er mit problem det er min chefs, det ringer jeg så og sigerne til hende og ligepludselig har hun massere af timer til mig og det er da intet problem men det ville jo nok bare være nemmere hvis jeg selv sagde op, jeg spørg hende om hun så ikke vil fyre mig da jeg ellers kommer i karantæne i min a-kasse, hun siger så at det bliver det ikke tale om og hvis jeg vil slippe fra det her så må jeg selv sige op! Jeg føler lidt hun prøver at presse mig til at sige op, ligesom hun også gjorde i starten af min graviditet, hun køre virkelig psykiske pres på mig, hun er vandt til kun at have med ungarbejder at gøre og dem er hun jo vandt til at beste

06-05-2014
Amaryllis1
Amaryllis1

PS hvor er hun bare ned! Må hendes mås klø og hendes arme være for korte!

09-05-2014
Line2100
Line2100

Vent på den fyreseddel! Sig endelig ikke op, en veninde var ude for det samme, hvor hendes chef ikke ville give hende sedlen, men efter 14 dage kunne der pludselig godt gives en fyreseddel.

09-05-2014
Line2100
Line2100

Din fagforening skal hjælpe dig. Så må du snakke med en anden derinde. Det kan ikke være rigtigt at de bahandler dig på den måde. Husk de er til for dig og ikke omvendt!

Tror vist en sygemelding er på sin plads, og du har jo din læge på din side. Så kan du evt. i mellemtiden søge noget andet.

Du skal ikke sige op, så "hellere" vente på en fyreseddel.

Sæt dig selv og din familie i fokus, glem jobbet.. Du kan altid finde et nyt job..

08-05-2014
Sjune
Sjune

Jeg synes du skal gøre klar for din chef at alt kommunikation skal foregå på skrift fra nu af..

Du er nødt til at have noget at vise til din fagforening hvis hun behandler dig sådan, for det er simpelthen ikke okay..

Og så er du nødt til at få det bedre med dig selv så du ikke køre dig selv ned.. Men.. Du er nok desværre nødt til at tage tilbage på arbejde, få det til at hænge sammen og så få en sygemelding fra lægen skulle tingene ikke ændrer sig til det bedre..

 

kram herfra

06-05-2014
Chili46
Chili46

Du har to muligheder som jeg ser det

1. Tage tilbage på job og vise, at du er det hele værd

2. finde dig et andet job mens du viser at du er det hele værd.

Det er ikke en løsning at blive væk, men du skal gøre op med dig selv inden, at du gør en indsats indefor rimelighedens grænser.

Det er altid svært at komme tilbage efter man har været væk i en længere periode, i sær hvis man ikke har været på visit og fulgt med i de ændringer der er sket på jobbet i mellemtiden.

op på hesten og derudaf.. ;0)

06-05-2014
TinaL
TinaL

Bestemme over , jeg ringer så op til min læge da jeg kan mærke at jeg ikke har det godt psykisk pga det hel, jeg kommer så der op og for tæller hvordan jeg har det og situationen og han mener så at hvis der ikke snart kommer en løsning vil jeg ende med at få stres! Jeg ringer så igen til min fagforening og fortæller dem det hele og han siger så bare at jeg må tage mig sammen og tage tilbage på arbejde da jeg ikke har andre muligheder, jeg kan bare mærke at jeg får det helt dårligt, ondt i maven og begynder at græde når jeg tænker på at skal tilbage.., ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre og har ikke råd til at sige op... Føler jeg står i en håbløs situation og det går ud over min datter og familie at jeg har det sådan.... Ved ikke hvad jeg ville med dette havde nok bare brug for at få det ud ...

06-05-2014
Amaryllis1
Amaryllis1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...