Andre enlige gravide..?

Hej. Jeg er en kvinde på 28 år og er nu 10 uger henne. Jeg kender ikke andre som er enlige og søger derfor personer som går gennem det samme som mig.

06-05-2014
China_n
China_n
Baby på 10 måneder

Camilla1909: Først tillykke med din graviditet. Når du har vished om hvem faderen til barnet er, har du pligt til at oplyse det, ellers bryder du loven og det kan få konsekvenser for dig hvis det opdages. Derfor vil jeg stærkt anbefale dig at indgive faderens barn, også selvom han ikke ønsker det. Han kan vælge ikke at være en del af det kommende barns liv, men han kan ikke frasige sig titlen som far. Det er konsekvensen af at være seksuel aktiv kan man sige og ikke at blive enige om udfaldet. Held og lykke

31-05-2015
sofiemo26
sofiemo26

Jeg er også med her! Jeg har termin d. 7/11 og faren til barnet har meldt klart ud han ikke vil være en del af det (hans tab) - Det var ikke planlagt men vi har set hinanden on and off i 1,5 år. Nu siger han at han ikke vil stå som faren?! Hvad skal jeg gøre?

04-04-2015
Camilla1909
Camilla1909

Jeg er 22 år, jeg står og skal være enlig mor til marts.. Jeg er lige nu 11 uger henne :)

06-09-2014
CathBille
CathBille

Jeg er osse alene, har en datter der er næsten 2 år og venter en dreng til januar 💙💖💙💖

03-09-2014
Helle25
Helle25

Hej alle kære enlige mødre, det gøre mig trist at en stor del af jer har haft det meget svært, jeg er selv enlig da far til barnet ikke bor i landet, vi elsker hinanden alder højst, men desværre er vi blevet stødt af at skulle være flere 1000 kilometer fra hinanden. Dette har slf også fået mig til at være meget under. jeg er Idag 34+3 så der er ikke lang tid endnu. Jeg må ærligt indrømme at når man er i de uger hvor baby for alvor begynder at bevæge sig inde i maven, så vil man glemme alt og tænke på hvor vidunderlig man som kvinde endelig er, at ens krop er så fantastisk til at kunne tilbyde os en sjæl som vi kun kender. I 9 måneder har den følt os kendt os og kun os, før det mødte andre. Vh Den 20 årig ung mor

16-07-2014
Hasna salha
Hasna salha

Jeg er 27 og enlig . har et barn i forvejen også venter jeg Nr 2, er ca 10 uger hen :-)

08-06-2014
Helle25
Helle25

Jeg er sgu glad for at du svare det er lige præcist de tanker jeg går med. Jeg er så ked af at jeg ikke nyder graviditeten pga den manglende fader. Men jo du har ret.. Jeg skal bare give slip på den tanke og nyde det. Jeg ved bare ikke hvorfor, men jeg føler at det er tabubelagt, hvorfor jeg heller ikke rigtig fortæller folk udover de nærmeste at jeg er gravid. Jeg er er glad for dine svar og det er dejligt at høre at jeg ikke er den eneste for sådan føles det.

06-05-2014
China_n
China_n
Baby på 10 måneder

Godt at høre fra dig. Jeg har forsøgt at blive gravid i meget langt tid med min kæreste gennem 2 år. Men lykkes ikke og vi gik fra hinanden. Møder så en ny fyr 1/2 år efter som jeg kun var sammen med kortvarigt og finder ud af efterfølgende at jeg er gravid. Er virkelig i dilemma. Føler mig klar til barnet men samtidig påvirker det mig at jeg ikke kan tilbyde barnet dens biologiske far da han klart har meldt ud at han ønsker INTET med barnet at gøre. Min familie og venner støtter mig og synes det er et mirakel at jeg er blevet gravid eftersom det er blevet konstateret at jeg ikke kan blive det. Min egen læge fraråder at jeg får abort da han ser det som once in a life time.

06-05-2014
China_n
China_n
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...