Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Positiv test - infertiel

Puha en morgen. Kort fortalt har jeg en søn på 4 som er lavet helt naturlig, vores datter på 1,5 er lavet via IVF, da jeg har lukket æggeledere. Og så har jeg testet positiv imorges, da min menstration var udeblevet. Jeg ved ikke hvad jeg vil med dette indlæg. Jeg skal have ringet til lægen for at finde ud af om jeg er gravid, hvor langt henne jeg er og hvad vores muligheder er. Ved ikke om jeg vil have barnet, hvis det er der. Puha det lyder hårdt når man skriver det. Havde jo lige som indstillet mig på kun to børn og havde aldrig forstillet mig flere. Og havde endda været ved læge i sidste måned for at få minipiller, da min menstration har været total uregelmæssig - så får at styre dette. En frustreret måske gravid

07-05-2014
Domino6
Domino6

Kan også godt forstå at det må være et kæmpe chok. Vi fik selv hjælp til vores guldklump på 6 mdr. Igennem et langt behandlingsforløb. Og havde vendt tanken om, at vi muligvis kun ville få hende grundet svær pco. Dog ville skæbnen at jeg er blevet naturlig gravid nu og er ca 7. Uger henne😃 det var noget af et chok, men vi kunne ikke være lykkeligere og det er så sandt et mirakel at det skete ❤️😊 men held og lykke med det hele, og håber det hele løser sig for jer:) et kæmpe kram herfra😊

07-05-2014
Dch88
Dch88

Skal til læge på fredag, som vil sende mig til scanning, da hun frygter det kan have sat sig fast i æggelederne istedet. Men det er jo ikke sikkert de kan se noget endnu.

07-05-2014
Domino6
Domino6

Jeg kan godt forstå du er i chok. Jeg fik at vide for 9 år siden at jeg havde PCO. Vi kæmpede os gennem 6 lange år og 14 fertilitetsbehandlinger for at få vores prinsesse. Der har været mange nedture og et helvede. I efteråret fandt jeg ud af jeg ikke har PCO og har aldrig haft det. Jeg havde forhøjet mælkeproduktion istedet og da det blev velbehandlet fik jeg min mens. igen som jeg ikke havde haft naturligt i alle de 9 år. Jeg nåede at få min mens 3 gange, så blev jeg naturligt gravid. Bestemt helt planlagt og mere end ønsket. Jeg er nu 19+2 og brugte de første 14 uger til at komme ud af osteklokken og fatte jeg virkelig var gravid og så helt naturligt. Svært at forstå, når man nu skulle så meget igennem for at få den første.
Jeg er ovenud super lykkelig!! Men der har godt nok taget lang tid for psyken at komme med, så jeg forstår dig!!!
Jeg ønsker dig lykke til, uanset hvilken beslutning du tager.

07-05-2014
Pumba66
Pumba66

Kan godt følge dig, har jo selv været igennem det.

Og som man siger "man fortryder ikke de børn man har fået, men de børn man ikke har fået"

Er bare i chok

07-05-2014
Domino6
Domino6

Tja, det er jo kun dig der kan tage den beslutning. Hvad er mange/for mange børn? Hvad har man råd og overskud til? osv..

Jeg har snart to børn, begge lavet med IVF.. Om må inddrømme at det at kunne udfange en lille mirakkel selv er lidt af en drøm for mig. Jeg ville være jublende glad, skulle det ske for mig :)

07-05-2014
RitaLT
RitaLT

op

07-05-2014
Domino6
Domino6
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...