Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

dræn hos baby ??

Min søn er kun lige blevet 3 mdr, men andre er begyndt at snakke om han måske skal have lagt dræn i ørene, han sover fantastisk om natten, er oppe 1-2 gange mellem kl 22 og 6.. men han sover måske en time om dagen og vågner og er ked og stadig træt.. så tit ender det med jeg sidder med ham i 3-4 timer for han kan få en ordentlig lur.. ved bare ikke om det kræver dræn.. har en datter på snart 5, som fik det i sin tid, men kan ikke huske hvordan hun var påvirket af det..

07-05-2014
Nol1004
Nol1004

Har du prøvet at hive øreflippen nedad? Det er en hurtig måde at finde ud af om der er irritation i ørene, eller hvis de ikke vil ligge på en bestemt side. Ikke fordi jeg er læge eller noget, men det kan ikke skade at prøve det af ☺️

07-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Nogle børn sover ikke meget om dagen, så endelig ikke melde 'fanden på væggen' inden du ihvertfald har talt med sp og læge. Prøv at luk ørene for andre, det sætter kriller i hovedet på en;-)

07-05-2014
Caja
Caja

Andre er nemlig bare folk rundt omkring, men det kan jo ikke undgå at sætte tankerne i gang.
Jeg syntes bare det er mærkeligt at han vågner og er så ked af det.. for hvis jeg sidder med ham, kan han godt vugges i søvn igen, men syntes jo ikke det er fedt at skulle sidde med ham hver dag i så mange timer.. Når jo intet hjemme heller..

07-05-2014
Nol1004
Nol1004

Hvem er andre? Hvis ikke det er din læge, sundhedsplejerse, og evt. ørelæge, er de jo på ingen måder kvalificeret nok til at komme med den slags forslag.

Min søn sov ad helvede til om dagen fra han var ca. 3 måneder. Hvis det blev til 45min ad gangen, var jeg jubende glad. Dette resulterede i en overtræt baby om eftermiddagen/aftenen. Til gengæld sov han rigtig fint om natten (afbrudt af 1 til 2 amninger hen over natten), og der var aldrig problemer med at putte ham om aftenen. Der var intet galt med hans ører. Sådan var det bare.. indtil han blev godt 8 måneder. Det måtte jeg bare tage med :)

07-05-2014
RitaLT
RitaLT
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...