Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

blærebetændelse, råd/erfaringer søges!

Min søn på snart 6 år har haft blærebetændelse siden starten af februar og det vil bare ikke forsvinde. Han har været igennem 4 behandlinger af forskelligt medicin, intet virkede. Vi har været forbi sygehuset 2 gange, først for at få tjekket hans nyrer, de var fine, dernæst til alm undersøgelse som vi ikke fik noget ud af. Nu skal han så igang med 5 behandling! Nogen der har prøvet at en blærebetændelse bare ikke ville forsvinde og hvad gjorde i for at få det væk? Mvh en snart frustreret mor.

07-05-2014
ZabZe
ZabZe

Jeg har også haft det rigtig meget før i tiden og har prøvet det meste. Jeg går til fys grundet min ryg - har gået i 7år nu. Fortalte om mit problem og han " strækker" mit blærebånd, eller ophænget ud omkring min blære en gang i mellem. Har ikke haft det siden. Ved så ikke om det virker på børn eller drenge......

08-05-2014
februar17
februar17

Jeg får det konstant - hvis ikke jeg har bomuldstrusser på - jeg nåede også til kikkert undersøgelser mv uden resultat og så en dag var der en der sagde til mig jeg skulle droppe det syntetiske undertøj.. Ved ikke om han muligvis kunne bruge sådan nogle elastiske boxershorts eller om du allerede er på bomuld :-) god bedring med ham!

07-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 8 måneder

De målte hvor meget urin han fik ud og scannede bagefter for at se hvor meget urin der var tilbage i hans blære.
Han får massere af vand og drikker også tranebærsaft.

07-05-2014
ZabZe
ZabZe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...