Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Job job endnu engang

Ved juletid fik jeg tilbudt et nyt job og efter lange overvejelser takkede jeg ja tak, men nu her to mdr efter har jeg fortrudt.. Der er flere ting i det, både at jeg var lovet barsel med fuld løn efter et år, men det er 3 år før jeg kan det og det syntes vi jo ikke om da lille mand snart er to år, skifteholdet er jeg vant til men planen er virkelig skidt i forhold til det jeg havde.. Og så er jeg nok også blevet mere bevidst om hvad arbejde jeg laver, mere kritisk og har større ambitioner end da jeg var her for 6 år siden. Jeg har fået muligheden for at komme tilbage til mit gamle job, som jeg er glad for at få tilbuddet fra, men jeg er så bange for at skuffe nogle her det nye sted, primær lederne, da den ene har gjort rigtig meget for at få mig. Hvad ville i gøre? Jeg ender nok med at være egoistisk og vælge det gamle job hvor jeg ved at jeg får fuld barsel med det samme og udfordringer på en anden måde. Og tænker at havde jeg ikke prøvet det her havde jeg hele tiden gået og fortrudt..

08-05-2014
Hoppner
Hoppner

Så fik jeg det klaret her til morgen, men puha det var ikke sjovt for ham der havde ansat mig blev meget skuffet og syntes ikke at jeg havde givet en lang nok chance, men må indrømme at jeg har fundet ud af at det var mit gamle job jeg var glad for med alt hvad det indebar. Så er det jo lige meget om man har været der en mdr eller seks, når mavefornemmelsen ikke er der..

09-05-2014
Hoppner
Hoppner

Ja jeg skal bare tage mod til mig og få det klaret.. Så starter jeg den 2 juni så det er små 14 dage til.. Syntes også at jeg har presset mig selv og min familie rigelig med det her.. Så glæder mig til at få det overstået.

08-05-2014
Hoppner
Hoppner

jeg var skiftet tilbage. der er bedre forhold både økonomisk på kort og lang sigt men også i forhold til familielivet... nu har du prøvet det og det fungerede ikke for dig. det lyder til at alle fordele ligger i den gamle stilling så jeg ville klart sige Ja tak uden at tøve. hvis lederne bliver skuffet er de ikke professionelle nok og ikke værd at arbejde for i længden alligevel...

08-05-2014
shanoma
shanoma

Gør det. Det letter dit hjerte :)

08-05-2014
TineFroberg
TineFroberg

Ja har faktisk snakket med min leder om det, da vi snakker lidt privat sammen. Men hold op hvor jeg hader at sige op..!! Jeg får højere løn i det gamle job, samt har mulighed for at betale ekstra ind til pension og barsel med fuld løn så det er noget af det jeg har droppet som jeg kan få tilbage..

08-05-2014
Hoppner
Hoppner

Følg din mave, du fik prøvet og det er lort. Jeg ville gå tilbage. Måske lige en snak med den nye arbejdsplads omkring dine 'skuffelser', men ellers så ville jeg helt klart gå tilbage. Det er så vigtigt at man er glad for dit arbejde, det smitter af derhjemme :)

08-05-2014
TineFroberg
TineFroberg
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...