Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brækket armen 5 gange

Min nevø er igen på sygehuset. Han har brækket armen 5 gange og benet 2 gange inden for de sidste 3 år. Han er 7 år. Lægerne siger at han intet fejler. Han viser ikke mangel på vitaminer eller mineraler. Jeg tvivler dog meget på at der ikke er noget galt. Han er en små tyk dreng som gerne fylder sig med kager, slik og sodavand og han gør det i store mængder. Kan der ikke være en sammenhæng ? Er der nogen der har oplevet noget lignende?

08-05-2014
lena_berry
lena_berry

Men calcium niveuet er inde for normalen. .....

08-05-2014
lena_berry
lena_berry

det kan vel være fordi hans krop ikke tager så meget imod kalk. hvis han får kalk (mælk) sammen med noget som indeholder meget jern ophæver det jo hinanden så hans krop ikke får noget ud af det. men utroligt lægerne ikke mistænker et eller andet. knogleskørhed giver også svage knogler som brækker let

08-05-2014
morbritt85
morbritt85

Den ene gang han brækkede benet var det ved at han hinkede. Og den ene gang med armen var fordi han fik en blød bold på armen. De andre gange er simpelt leg.

08-05-2014
lena_berry
lena_berry

Det kommer vel lidt an på HVAD det er der har ført til brudene. Hvis han alle gange er faldet 10 meter ned er det jo klart at han brækker noget men hvis han blot er snublet over sine egne fødder og han hver gang brækker noget er der nok noget andet galt.

Min datter brækkede sit ben ved at hun snublede på en trappe. Året efter brækkede hun albuen ved at simpelt fald på trampolinen. På sygehuset sagde de, at hvis hun igen brækkede noget inden for kort tid uden at det var ved et voldsomt uheld, skulle hun undersøges nærmere. Hun har dog ikke haft brækket noget siden og det er ved at være nogle år siden nu.

08-05-2014
h76
h76
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...