Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Faldet ned fra sengen 😭😭😭😭

Så faldt min næsten 8 mdr pige fra sengen, jeg sad og var igang med at gøre hendes nattøj klar osv. Pludselig lød der en bang, og hun lå ved den anden ende af sengen og ned på trægulvet 😢😢😢 hun var helt stille, da tog hende oppe hos mig ville hun ikke sidde stille og var aktivt. Men jeg er SKRÆMT og BANGE, tør ikke engang ag fortælle faren det, men er så bange for, at hun er kommet til skade ? .. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre. Hun fik skiftet ble og tøj, så blev hun ammet og faldte i søvn. Jeg prøvede at vække hende og hun reagerede . Det skal siges, at hun faldt bagover og blev lidt rød ved ende side af hovedet . . Søger erfaringer og råd, tak . Hilsen den knuste og bange først gangs mor😪

08-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

Tak for dit svar Majbrit N. :) Ej, jeg er ikke bange for kæresten, haha har ikke noget at være bange for ham da. Jeg ville bar ikke vises som en 'dårlig' mor, selvom jeg ved, at han ikke synes det. Men pigen havde vist bar fået chok, for hun lå stille og derefter legede videre, da tog hende op og trøstede hende (:

09-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

havde ikke læst så lang at du havde fortalt det til din kæreste. Men han er da strid, det sker for rigtigt mange. Det er fordi barnet endnu ikke har nogen frygt for at falde. De er ikke klar over, at de falder ned, og at det gør ondt. Det skal de lære, og det lærer de kun på én måde..

09-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

vores dreng er faldet fra sofaen to gange og fra en seng, begge gange var han ked af det et øjeblik og så ikke mere. Men når ham vælter når han sidder, bliver han eddikesur :-) Tror ikke der sker det vilde, fra sengen faldt han bagover med hovedet først, og der var han hurtigere glad end da han faldt ned med hovedet på en pude og resten af kroppen på trægulv. Aller første gang, lå han og sov på sofaen, vågnede og trillede ud over kanten, og blev så chokeret at han næsten ikke græd, før jeg tog ham op. Så måske din datter bare har fået et chok, og da du samlede hende op, ville hun bare lege videre, ligesom vores dreng gjorde :-) Han er 7 måneder nu :-) Der sker ikke noget ved at fortælle det til din kæreste, er det fordi du er bange for ham? Eller er du bange for, at virke som en ''dårlig'' mor??? Alle laver fejl, og jeg er da ikke stolt af, at have været så uopmærksom hele TRE gange, men det sker. og en dag ser du hende vælte på cykel, eller slå hovedet i en bordkant. Det sker, op med modet, Du en en god mor :-)

09-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg sov med hende i vores egen seng, og hun havde det heldigvis godt natten over ;) . StineBrønd: kæresten blev forskrækket, som en anden også skriver. Der er ikke noget galt i forholdet, jeg havde bar ikke godt at sige det, for ved hvor meget forskrækket han ville blev ligesom jeg selv på det tidspunkt. Men heldigvis ha pigen det godt og leger fint nu :) Tusind tak for jeres svar

09-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

Synes din kæreste er strid!!! Du har gjort alt det rigtige - du holder øje med dit barn, og du reagerer på, hvis noget er anderledes. Man gør jo ikke sit barn ondt med vilje - det var et uheld, og uheld kan ske for alle. OGSÅ din kæreste! Han bør støtte dig og takke dig for at være en go mor for dit barn. Jeg synes det lyder som om der ikke er sket noget, og du er jo meget opmærksom på tegn fra dit barn. Måske din kæreste reagerer fordi han er blevet forskrækket? Man bør altså ikke komme med anklager mod hinanden. Uheld sker!!

09-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Godt der ikke skete noget alvorligt - du skal ikke bebrejde dig selv - det kan ske for os alle! Derimod kan jeg ikke lade være med at tænke at du måske skulle overveje hvorfor du er bange for at fortælle din kæreste det og hvorfor han vil bebrejde dig det?? Det var jo trods alt et uheld og det kunne jo også være sket for ham selv! Synes det er langt mere alvorligt hvad der er helt skævt i det forhold der!! Det er ikke normalt at være bange for at fortælle sin kæreste noget - synes det må være meget trist at have det sådan...

09-05-2014
StineBrønd
StineBrønd
Barn på 3 år og 6 måneder

Åh det er en forfærdelig oplevelse! Bare husk at holde øje med at pupillerne er lige store. Min søn tog den også en gang ud over sengekammerlæsning på hans tremmeseng. Heldigvis var det vores seng han landede i. Men jeg blev så sindssygt bange og forskrækket. Bunden i tremmesengen blev sænket som det første næste morgen!

09-05-2014
SaraKruse
SaraKruse

Så må din kæreste lige tage sig sammen! Det der sker for 95% af alle mødre - og det er trods alt os der er mest sammen med dem ;-) tror ikke der er sket din datter noget - og held og lykke med det!

09-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Så fik jeg ringet og snakket med lægen, og han sagde bare, at jeg skulle holde øje ellers er det 'normalt', når det bar er fra en almindelig seng. . Men rolig blev jeg da !! Men kæresten mener dog, det er min skyld :/. Og jeg selv, som er knust indeni lige nu . .

08-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

Du er i tvivl så ring! De kan måske også berolige dig lidt. Og det kunne ligeså godt være for din kæreste som det skete for dig.
Det er også sket for mig og jeg kunne høre faldet igen og igen

08-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Hun er ikke typen, der græder meget, selvom når hun slår sig . . Men ved squ ik 😰

08-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

Det er lavere end 1 meter fra sengen til gulvet .. Hun græd ikke, men lå stille og kiggede, men da tog hende op, så bevægede hun sig og ville lege . Jeg lå hende til at sove, men hun vågnede hun og blev ammet igen. Ved ik om jeg skal ringe ? Mit hjerte hamrer løs, men kan heller ikke fortælle kæresten, tør slet ikke . 😥😥

08-05-2014
Muura
Muura
Graviditetsuge 14

Vil også sige, at græd hun ikke ville jeg ikke tøve et sekund med at ringe til vagtlæge.. Og det er jo lige meget hvorfor, bare hun har det godt🌺

08-05-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...