Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vil ikke ha aftensmad. What to do??

Min datter er knap 10 mdr. Hun har altid været den nemmeste lille baby 😊 men nu er hun begyndt ikke at vil ha aftensmad. Hun skriger og kaster sig tilbage i stolen. Vi har prøvet at tage hende over på skødet, synge, kramme, lege med maden (ups😏) og spise tidligere (hvis det nu var fordi hun var træt). Men intet har hjulpet. Nogle gode råd? Er det en fase? Hun er ikke så stor, så hun må helst ikke misse for mange måltider. Hun er utrolig aktiv.

09-05-2014
PiiaR
PiiaR

Jeg prøvede med yoghurt med havregryn i går aftes. Hun spiste næsten det hele uden at være sur :-) og da min mand kom hjem og vi kunne spise, fik hun noget af vores. Det blev også spist. Så måske hun bare var kørt træt i grøntsagsmos....

10-05-2014
PiiaR
PiiaR

Sørgaltid for at have noget på bordet i ved hun ka næ. Fx ristede rugbrødstænger, andet brød/knækbrød, gulerodsstave etc. Og lad hende evt få lidt før måltider til at sætte gang sulten😊. Og så lad endelig vær med at presse hende, og så tilbyd hende grød/yoghurt før sengetid. Herhjemme har ungerne altid spist godt i institution til frokost såaftensmåltidet er vi ik så nøje regnene med😶

09-05-2014
Omor
Omor

Det er en fase. Min søn på samme alder har perioder hvor han er nøjagtig som du beskriver. Så får han bare lidt vælling til nat indtil han vil have aftensmad igen.

09-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Vores datter på 22 mdr har også haft og har stadig perioder hvor hun ikke ville spise aftensmad, vi gjorde det samme som jer netop fordi vores datter heller aldrig har været en af dem med meget sul på kroppen..

Men et eller andet sted er børn bare bedre til at regulere om de er sultne eller ej, så efterhånden har vi vænnet os til ikke at bekymre os hvis det kun har været det ene måltid der har været problemet.. Og vi tilbyder hende altid yoghurt en halv time før hun skal i seng, og hvis hun ikke har spist aftensmad kommer vi lidt ruggryn eller havregryn i for at give maven lidt mere at arbejde med..

09-05-2014
Chili46
Chili46

Tror det er en fase. Eller måske tænder. Vores pige har også nogle perioder hvor hun gør det der. Det bedste er sådan set ikke at lade jer slå ud af det, for ellers reagerer hun nok mere voldsomt.

09-05-2014
lena_berry
lena_berry

her vil vores ikke spise aftensmad hvis han får for store mellemmåltider. ved ikke hvad hun får mellem frokost og aftensmad? :-)

09-05-2014
Enmandshaer
Enmandshaer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...