Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Meget aktiv baby

Jeg er kommet frem til at jeg bliver nød til at spørge herinde om andre oplever det samme som mig eller om mit datter på 10 mdr er en anelse for aktiv. Tror det startede da hun var omkring 7-8 mdr hvor hun begyndte at blive meget urolig om natten. Hun sætter sig op, kravler og i det hele taget karter rundt i sengen ca en time efter en opvågning. Jeg havde tænkt det har været i forbindelse med frembrydning af tænder eller tigerspring, men synes det er svært at vurdere da hun har fået 6 tænder på ca 3-4 mdr. Om dagen er hun også i konstant bevægelse. Ingen jeg kender har så aktive babyer især aktiviteten om natten er virkelig ekstrem. Jeg vil bare høre om andre har nogle lignende erfaringer om det kan skyldes de tænder eller hvad det kan være.. Hilsen Stine

09-05-2014
Naabdyr
Naabdyr

Hej min datter på 9 mdr har li været igennem helt det samme! Uroen om natten var så slemt men tænkte at det nok ville gå over og det rr det heldigvis :-) så bar ha tålmodighed :)

10-05-2014
AldinaB
AldinaB

Tusind tak for alle jeres svar. Rigtig dejligt at høre, men mærkeligt at ingen andre i min omgangskreds oplever lignende...

09-05-2014
Naabdyr
Naabdyr

Lyder som vores dreng på 14 måneder....siden han var lille har han været aktiv.

09-05-2014
MiCaNi
MiCaNi

Læste engang at det ku være en god ide at lege stille balance lege inden sengetid fx sætte baby på pilatesbold og trille den rund ( evt baby på maven). Det skal være stille leg og ikke noget der er vildt fx leg med ballon mens baby ( 10mnd+) sidder ocerskrævs sammen med dog på sammenrullet dyne. Eller stille vuggen i et lagen ( af 2 voksne).

09-05-2014
Omor
Omor

Møg telefon :-(. Det jeg har skrevet er fra nettet og det lyder som om at det er meget normalt at der kan opleves en del uro om natten som du selv skriver. Her er linket http://www.b.dk/sites/default/files-dk/node-files/750/5/5750472-helen-lyng-hansen-brn-svn---uddragpdf.pdf

09-05-2014
Isblomsten
Isblomsten

I 8-10-måneders-alderen, hvor barnet normalt begynder at kravle, oplever man ofte en stor uro og vægring mod at sove . Det handler om, at barnet er rigtig godt i gang med separationsfasen og derfor har en både motorisk og mental uro . Barnet sover ofte to lure dagligt, hvor formiddagsluren er en meget kort lur på måske kun 45 minutte

09-05-2014
Isblomsten
Isblomsten

Det lyder som motorisk uro - når de små er i gang med at lære en masse nyt, så kan de ikke (alle sammen) holde sig i ro ved sovetid eller om natten. Da min dreng, som er 15 mdr nu, begyndte at kunne stå, der rejste han sig op måske 10-15 gange hver nat og mange flere gange, inden han faldt i søvn om aftenen.

09-05-2014
TerminSep13
TerminSep13

Altså det om natten er lidt svært at forklare men det er så vildsomt at jeg på et tidspunkt har tænkt om det var epilepsi, men når det kan vare en time er det vel udelukket? Eller hvad?

09-05-2014
Naabdyr
Naabdyr

Vil mene det er helt normalt. Min pige er også til tider meget urolig om natten, specielt hvis hun drømmer. Det er lidt i perioder. Og hun er også meget meget aktiv om dagen. Siden hun begyndte at kravle som 6 mdr. har hun ikke kunne være stille. Vi har stort set ikke et ordenligt billede af hende, da hun altid er i bevægelse. Tænker at det er bedre med et aktivt barn, end et meget stille barn.

09-05-2014
lena_berry
lena_berry

Vil lige tilføje at natte aktiviteten foregår delvist i søvne. Hun sætter sig op med åbne øjne hvorefter hun falder i søvn og derfor vælter igen så går der måske 5-10 sek så sætter hun sig op igen eller kravle fremad falder i søvn lille pause og så igang igen og det kan altså stå på i en time gange flere pr nat.

09-05-2014
Naabdyr
Naabdyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...