Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hypnose ?

Nogen der har prøvet det? Af hvilke årsager? Var der effekt af det? Nysgerrig ;-)

09-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Nå, så fik jeg prøvet hypnose. Føler ikke rigtig, at det rørte noget, som ikke ku være blevet rørt hos en psyk. Må lige give det tid.

11-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

For ca. 18 år siden led jeg meget af elevatorskræk. Det var et stort problem da jeg arbejde på et plejehjem i flere etager. Det var sådan at jeg måtte skubbe de ældre ind i elevatoren, trykke på knappen og så ellers skynde mig ud og spæne op/ned af trappen for så at tage mod dem.

Jeg var derfor til hypnotisør og han kurerede det lige på stedet. Det var faktisk sådan, at da jeg kørte fra ham, fik jeg et stort behov for at prøve at køre i elevator. Jeg tog derfor hen på sygehuset og drønede op og ned flere gange :-)

Her det senere år (vel ca. 5-6 år) er skrækken så kommet snigende igen og i dag får jeg det dårligt bare ved synet af en elevator. Jeg har derfor lovet mig selv snart at gøre noget ved det - og det bliver igen via en hypnose.

09-05-2014
h76
h76

Jeg prøvede det pga araknofobi (edderkopper) vildt spændende oplevelse - havde undersøgt hypnotisøren først så jeg vidste lidt om ham og det ikke var totalt fup - og jeg var meget skeptisk men han fik mig da til at fortælle en historie jeg ikke selv kan huske og er blevet meget bedre til at håndtere de satans krabater ... Før kunne jeg hyperventilere, besvime osv men nu kan jeg styre det, rører dog ikke ved dem ;-) det var i 2007...

09-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...