Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Rejse med baby

Hej! Min søn er to måneder, og snart rejser manden til Norwich i 14 dage. Vi er vant til at farmand rejser, men da det nu et England og en virkelig hyggelig by overvejer jeg om jeg og lillemanden kan tage med? Et der nogle der har rejst med så lille baby før? Jeg er ikke nervøs for flyveturen eller noget, men mere det praktiske om hvordan man gør med barnevogn? Og hvad i ellers kan komme med af gode råd! Så vil jeg overveje om vi bør blive hjemme eller tage på vores første ferie 😊

09-05-2014
Tona
Tona
Barn på 3 år og 10 måneder

Super gode råd! Især det med lift og klapvogn! Men f...! Han er ikke blevet navngivet fordi vi ikke kan blive enige om hvis efternavn han skal have 😔 og så har han selvfølgelig ikke noget pas! Flot at jeg slet ikke har tænkt på det!

11-05-2014
Tona
Tona

Du kan sagtens tage med, alt bliver ikke umuligt pga baby er kommet :) er da også rart for farmand og dig selv.

09-05-2014
shawn2013
shawn2013

Vi var ude at rejse første gang, da min søn var 4 mdr. Det gik fint og vil klart anbefale en bæresele/ vikle til lufthavnen. Du skal aflevere barnevogn ved stor bagage i cph. Lufthavn. Vi havde en klapvogn med der kunne ligges helt ned, men ville nok også vælge barnevogn når baby ikke er ældre. Se om du kan få et flyselskab mod gangen så du har større mulighed for at stå op og vugge mv. Ellers god tur- det skal nok gå fint.

09-05-2014
karan
karan

Der er også nogle flyselskaber som kræver en minimums alder på barnet. Barnevognen kan du ofte få gratis med. Måske en bæresele var en ide til lufthavnen.

09-05-2014
Tapirta
Tapirta

Så en tråd om en lignende situation for et stykke tid siden, der var der flere der pointerede at man skal huske pas og at barnet skal være navngivet inden rejsen ☺️

09-05-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Mon man os kan låne barnevogn? Han må jo ikk være i klapvogn før 6 mdr - eller er det uden betydning for en lille tur hen til gaten?

09-05-2014
Tona
Tona

Min datter er godt nok et år, men vi har li været på Kreta, vi kunne fint få barnevogn eller klapvogn med, vi skulle ik betale ekstra for det :) Den bliver bare indleveret samtidig med kufferterne og så var der en klapvogn i lufthavnen vi ku låne :)

09-05-2014
mela89
mela89
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...