Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min baby er MEGET urolig og gylper hele tiden.

Hej. Jeg har brug for nogle gode råd! Min søn, Willy, er nu 3,5 måned gammel og er normalt et meget roligt og aktivt barn. Han spiser og sover som han skal. Nu har han de sidste par dage gylpet helt vildt, hvilket han slet ikke plejer og han er så urolig at han ingenting vil. Plejer at kunne lægge ham på sit altivitetstæppe, men der bliver han så ulykkelig at det ikke er til at bære. Han er også meget varm, men har ikke feber. Nogle gode råd? Mvh. Anna

09-05-2014
annalykke
annalykke
Barn på 2 år og 7 måneder

Min søn på snart 11 måneder har været sådan i 3 måneder. Så det kan tage LANG tid!

24-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Jeg har en på 4,5 måned og har også lige været den igennem (dette spring kan være fra 14. Til 19. Uge ..) - og nu har jeg fået en sød rolig baby som pludselig vil putte og tage sut :-) så glæd dig til, at han pludselig kan meget mere bagefter, selvom det er meget hårdt lige nu :) men vær selvfølgelig opmærksom på om han er syg mht gylpen så vi liberødder ikke bare giver tigerspringene skylden for det hele ;-)

24-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Her er vi igennem nr 2, af den kaliber :-) han er 8 måneder nu. Det går over. Det er hårdt lige nu, og vaskemaskinen har aldrig fri, men nyd bare, at dit barn gider at være hos dig - for det gad min ikke bagefter :-( nu vil han gerne igen, men kun når han er træt, gider han at putte, ligesom da han var lille.

24-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Kender du til begrebet tigerspring?? Tror detpasser med at han gnnemlever 2. Spring. Kan være en face han "bare" skal igennem. En ny verden/evne der åbner sig for ham som gør verdenennlidt uoverskuelig i en periode. Den eneste der virker er mor og det kan godt være meget hårdt. Men det går over.
Hilsner fra mor til 2 :-)

24-05-2014
ninanissen
ninanissen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...