Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning og vægttab

Hej. Har lige et spørgsmål vedr. amning og kur. Har ammet min søn i seks uger nu, og vægttabet står helt stille på trods af at jeg går en lang tur hver dag. Mangler stadig 8 kilo ned til startvægten og vil gerne tabe minimum 20 kilo i alt, da jeg skal giftes til næste sommer.  Vil rigtig gerne starte på den 5:2 kur, som man hører så meget om, da jeg er af den opfattelse, at det er en rimelig mild form for kur. Kan dog læse flere steder at det frarådes at man går på den når man ammer. Min tanke er dog, at da jeg er godt i stand, kunne det jo være at amningen godt kan klare denne milde form for kur. Er der nogen der har erfaring med amning og kur/vægttab og måske endda 5:2 kuren, vil jeg meget gerne høre om det :-) På forhånd tak :-)

09-05-2014
Lipou
Lipou

Weight watchers har et program tilpasset ammende.

10-05-2014
Maitok
Maitok

Vil også lige siger at man siger der går omkring 9-12 mdr før man får som egen krop tilbage efter fødslen, så tålmodighed :)

09-05-2014
shawn2013
shawn2013

Er enig med de andre. Men jeg ammede også min søn pg han begyndte på skemad da han var omkring 5 mdr. Og det var sjovt nok først da han var omkring 6 mdr at jeg begyndte at se jeg tabte mig og det ser jeg stadig. Er tilfreds nu men vil råde dig til at huske og træne så du ikke får slap hud :P jeg ammer stadig min søn inden han skal i seng og nu er han knap 11 mdr. Så giv det tid, lige pludselig ser du resultater, det hjælper virkelig at amme!

09-05-2014
shawn2013
shawn2013

Okay, tak for råd. Må så vente med at gå i gang. Det med en decideret kostomlægning er jeg en skovl til. Har brug for nogle faste retningslinjer, ellers har jeg ikke rygraden til at følge det. Så må fortsætte med gåturene og nøjes med at det går meget langsomt nedad mod målet, til jeg kan starte med 5:2...

09-05-2014
Lipou
Lipou

Enig med fissan. Jeg vil dog også mene at du mens du ammer, skal prioritere at få mad. Det gælder også kulhydrater, da de er hurtigst omsætteligt ift til energi. Så vent med kur til dit barn er delvist på skemad!

09-05-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...