Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnedåb

Hey alle. Jeg venter tvillinger og har termin i oktober. Faren og jeg er ikke kærester men vi er sammen om det hele både i forløbet og efter så det super dejligt. Grundet det kom vi så til at snakke om barnedåb(ja, der er længe til, men søger råd). Han mener vi tager i kirke sammen hvor vi får børnene døbt, og derefter er jeg sammen med min familie og tager så til hans familie et par timer senere.. Jeg mener at vi holder det hele sammen, da det ikke er for vores skyld men for deres skyld de bliver døbt. Hans argument for at holde det hver for sig er at vores familier jo intet skal have med hinanden at gøre. Hvad tænker i om dette? Er jeg helt forkert på den?

10-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Synes helt klart det er bedre både for dig og børnene at de ikke skal flyttes rundt da det er en meget hård dag for dem. Og de bliver forvirret og desuden er det ca 3 timer de skal holde hinanden ud det er ca så lang tid en barnedåb vare, det burde det ski lige kunne klare. Det er børnenes dag ikke en min familie din familie dag.

12-05-2014
Stinna_Piiih
Stinna_Piiih

Sådan bliver det heller ikke. Jeg er selv fast besluttet på at vi holder det sammen, og håber han kan se det fornuftige i det når jeg viser ham jeres svar. Og tusind tak . Det håber jeg også :D

10-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Undskyld men syntes ikke et radio program skal tage stilling til så noget.. jeg syntes og håber at I finder ud af det... Det er så bare min mening, men som jeg skrev før, så håber jeg i får en super dejlig dag når den kommer:-)

10-05-2014
Mor1980
Mor1980

Nu vil jeg i hvert fald i første omgang vise ham jeres svar, det kan være det hjælper lidt. Når vi nemlig har det så godt sammen selvom vi ikke er kærester vil det jo kun være en god ting at holde det sammen. Og nemlig også når de bliver ældre ikke skal høre om dårlige ting om hans familie fra min side og omvendt. Men tak for alle jeres svar, de kunne i den grad bruges. Og om ikke andet må mads og monopolet afgøre det ;)

10-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Vil han så også holde konfirmation 2 gange. Ja undskyld mig men det lyder helt fjollet. For børnenes skyld så hold det sammen.

10-05-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Det kan godt være jeres familier ikke kender hinanden og at de ikke skal have noget med hinanden at gøre, MEN de har jo en kæmpe gave til fælles. Jeg er i den grad på din side! Og det ville da være mega nederen at skulle "lukke festen" på kommando.

Måske i begge skulle lave en for og imod liste, ligesom man gør med så mange andre ting. Og evt tage den videre til Mads & Monopolet ;o) Og så lad det briste eller bærer og sige at Monopolet bestemmer bliver den endelige beslutning, hvis i stadig ikke er enige..

10-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Spørg ham om han ikke er interesseret i at familierne på begge sidder har det godt med hinanden for børnenes skyld? for hvis de mærke og ser (når de er gamle nok) at alle har det godt med hinanden så bliver de også glade og de skal ikke høre på evt dårlige ting om mor, far, mormor, farfar, farmor osv osv... Og at mor og far også har det godt med hinanden! men håber at du finder ud af det og at I alle får en rigtig dejlig barnedåb når tiden kommer :-)

10-05-2014
Mor1980
Mor1980

Det er jo netop deres dag, og eftersom vi ikke har nogle stridigheder mellem hinanden kan jeg bare ikke se grunden til at dele den op i to. Vi har også netop holdt konfirmation for min søster og det var også en fest selvom vores forældre ikke er sammen :)

10-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Mine forældre holdt min konfirmation sammen selvom de lige var blevet skilt - det var super rart for mig og nemt for alle parter :-)

10-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Det er præcis sådan jeg tænker. Også fordi det ville være træls at invitere min familie og så 3-4 timer senere være nød til at smutte med børnene fordi vi lige skal til farens 'fest'. Men må bare blive ved med at argumentere for at holde det sammen. Så må jeg håbe han i sidste ende giver sig :) tak for svar!

10-05-2014
Louisejosefsen
Louisejosefsen

Kender et par stykker der heller ikke er sammen, men de har alle holdt barnedåb sammen...

Det er jo også vigtigt at familien kan sammen uanset om man er sammen eller ej..

For så kan man altid...forhåbenligt holde en sober tone over for hinanden og for børnene..

10-05-2014
Mor1980
Mor1980

Jeg synes godt at man den ene dag kan holde det sammen. Det er lidt nemmere hvad angår fødselsdage, men lige netop så stor en dag synes jeg godt i kan være sammen om den hele dagen. Sådan vil det forhåbentlig også være den dag jeres børn skal bekræfte deres dåb( konfirmation) og når i nu har så godt et samarbejde omkring alt det andet så ville det være synd hvis i ikke kunne være sammen hele dagen dåben er.

10-05-2014
susan0602
susan0602
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...