Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mit livs sværeste beslutning

Jeg ved godt de fleste indlæg handler om de fantastiske ting ved at være gravid, men håber at der sidder bare en som har igennem det jeg går igennem som vil dele sin historie. Jeg fik for to år siden af vide at jeg ikke kunne få flere børn , men har heldigvis fået min fantastiske datter igennem Ivf. Nu vil skæbnen det så at jeg testet positiv. Endda i den måned hvor jeg har fået udskrevet minipiller , da vi ikke ønsker flere børn. Jeg sidder med tårerne løbene ned af kinderne, for jeg ønsker virkelig ikke at få flere børn, men hvordan vil jeg reagere på en abort. Hader mig selv for at stå i denne situation.

10-05-2014
Domino6
Domino6

Tak for jeres historie. Føler også at det er det rigtige for mig - at prioritere dem jeg har.

10-05-2014
Domino6
Domino6

En veninde stod i samme situation. Hin kunne ikke overskue en 3. graviditet rent fysisk og 3 små børn mentalt og besluttede så at abortere med tanken om fuld overskud til de 2 børn hun har. Hun har det fint her et halvt år efter.

10-05-2014
Maitok
Maitok

Det

er svært, stod selv i det valg og havde fået tid , jeg har 3 børn, fra et tidlig ægte skab, og jeg havde en homon spiral, så det kom lidt som et chok, men da dagen kom, til abort kunne jeg ikke , og min kæreste kunne heller ikke, han fik lov at vælge, for den ene time vil jeg beholde den og det andet ikke, der var manget der talt imod, men i mit hovedet har det ikke før været en mulighed for mig, at skulle havde en abort, men når man står i det, og være i trivl , det var svært, men er glad for at vi valgte at beholde den. Var med en veninde ude sidste år, hvor hun fik en abort, og det var rigtigt for hende den gang, og hun var lettet. Bagefter. Men føler med dig den 1 1/2uge jeg gik og skulle tænk over hvad jeg vil, var den værste i mit liv, især når man kigger på enes andre børn, og skriv endda et farvel brev til den lille, men jeg glad for jeg valgte at beholde den lille og tro ikke jeg vil kunne klar en abort, men det kun ene selv der kan mærke hvad der er rigtig for ene.

10-05-2014
tinatn
tinatn

Tak for støtten.

Synes livet er pudsig størrelse - først kæmpede vi og nu fravælger. Det er nok det der er sværeste. Men føler jeg tilvælger de andre to børn.

10-05-2014
Domino6
Domino6

Det er 100 din og din mands beslutning, og jeg synes det er flot, at du tør at være så åben omkring dine følelser. Jeg fik en abort for to år siden fordi min mand ikke følte sig helt klar, og jeg ikke var sikker på om jeg kunne klare studiet. Jeg fortryder idag, men er heldigvis gravid nu og kunne blive det naturligt. Jeg tror ikke man fortryder de børn man fik, men de børn man ikke fik. Forfærdelig beslutning du/i skal tage, jeg er sikker på i finder frem til den rette :)

10-05-2014
Line2100
Line2100

Tak for at du ville dele din historie med mig. Føler mig meget alene.

Håber nok stadig at det ligger forkert, men under alleomstændigheder er beslutningen taget.

10-05-2014
Domino6
Domino6

Han synes heller ikke vi har overskuddet. Elsker de børn vi har, men ønsker ikke flere.
Men han siger at han ikke vil presse mig til noget, da er min krop der skal igennem det.

Tak for dit svar

10-05-2014
Domino6
Domino6

Op

10-05-2014
Domino6
Domino6
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...