Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Særlig sensitive børn

Hej, er der andre der har særlige sensitive børn som vil dele råd eller oplevelser :) min datter er 5 måneder og er sensitiv hvilket er okey for mig da jeg kan forstå hende, men det pisser mig af at omkredsen beskriver min datter som hun var en uhyr som tit græder?

10-05-2014
Sebag
Sebag

Vores datter er på nogle måder sensitiv, men jeg ser hende ikke som særligt sensitiv.. Med det mener jeg, jeg kender nogle der har et barn der er meget mere sensitiv end vores datter, men vores datter er også mere sensitiv end andre børn jeg kender.

Vores datter har svært ved forandringer, hun har svært ved nye steder, eks til fødselsdage etc så arbejder hendes sanser på højtryk, hun har svært ved at tage sig sammen til at spise og vi kan glemme at ligge hende ud til en lur hvis vi har gæster eller er til eks fødselsdag ved familien. Tit har det resulteret i at hun har været svær at få til at sove om aftenen og hvis eksempelvis farmor ignorerede hvad vi sagde og alligevel har taget hende op til en af de her familioekomsammen har det resulteret i at hun er vågnede 3-4 gange i løbet af natten hvor hun har skreget utrøsteligt i flere minutter for så at falde i søvn i mine arme af udmattelse. Da hun var mindre kunne en tur i bilka slå hende helt ud af kurs, men nu elsker hun at være med i bilka.

Vores datter er 22 mdr og det er først for et halvt årz tid siden at svigerfamilen forstod at sådan er hun bare og det kan man ikke bare lave om på, man kan ikke bare vænne hende til at hun skal op til en person hvis hun ikke har lyst, det er ikke bare noget pjat med hende. Jeg synes ikke vi har prøvet at skærme hende, men vi har prøvet at stille hendes behov, hvilket også har betydet at vi ind imellem har meldt afbud eller simpelthen kun har deltaget i en familiefødselsdag i en times tid - (min egen familie - mor og søster - er som jeg selv lidt sensitive og har derfor ikke presset vores datter - min far fatter ikke en skid)

12-05-2014
Chili46
Chili46

Min datter på 3 år er født 6 uger for tidligt. Hun går i en stor børnehave og vi vil nu flytte hende til en mindre hvor rammerne er mindre. Nu følger hun de voksne og undgår børnene. Hun kan ille gå til gymnastik osv. Det er for meget for hende og hun syntes det larmer. Har i også haft det sådan?

11-05-2014
Pruttrold
Pruttrold

Vores Tristan er sensitiv. Ikke særligt, men sensitiv. Det gør, at han er meget opmærksom på sine omgivelser, og han er meget nær. Desværre får han for mange indtryk, og det gør, at han bliver rigtigt ulykkelig når vi kommer hjem/gæsterne går, og der er ro. Han kan ikke sove, og vil ikke spise. Han bliver urolig og ustyrlig. Han er snart 8 måneder.

11-05-2014
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Så der var noget om særlig sensitive børn på voresbørn dk

11-05-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Okay vores datter er fire måneder og har brug for ro til at spise og blive puttet .Ved ikke om det går under sensetiv??

11-05-2014
Baby1214
Baby1214

Hvad er tegnene på sensitive børn ??Følger lige med

11-05-2014
Baby1214
Baby1214

Jeg er nemlig også blevet meget sensitiv.

11-05-2014
Sebag
Sebag
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...