At finde sutten selv

S er snart 1 år. Han vågner mange gange i løbet af natten og bliver urolig fordi han har mistet sutten. Han har otte sutter i sengen, og når jeg putter ham har han intet problem med at finde dem. De bliver altid lagt på samme sted, og så spreder han dem rundt i sengen. Hvordan lærte i bedst jeres børn at finde sutten selv? Det optimale ville være hvis han fandt sutten inden han nåede at vågne helt.

10-05-2014
SaraKruse
SaraKruse

Tak for de gode råd! Det er dejligt med nogen der kan hjælpe lidt på vej :)

11-05-2014
SaraKruse
SaraKruse

havde samme problem her, det tog dog 11 måneder før vi fandt ud af at det var derfor han vågnede... gaaaab hvor var jeg træt!!!! havde nætter hvor vi rendt hver 10. minut... jeg sørgede for masser af selvlysende sutter i sengen, (nemme at finde for mor)... når så han peb der inde gik jeg ind og "hjalp" ham. første nat ved at lægge sutten i hans hånd og lade ham selv komme den i munden.. anden nat lagde jeg sutten inden for rækkevidde og førte jeg hans hånd hen over lagen til han fandt den og selv kom den i munden... tredje nat hjalp jeg ham med at lede ved ikke at lægge sutten inden for rækkevidde.... fjerde nat klarede han det selv (stod dog ved sengen klar til at hjælpe) og vi har 7-9-13 haft nattero lige siden :-) held og lykke med det...

11-05-2014
shanoma
shanoma

Altså bare sådan så stofbleen nærmest støtter gennem ringen, har hørt det skulle hjælpe :)

10-05-2014
shawn2013
shawn2013

Prøv og put en stofble gennem ringen på sutten, så sutten ligesom sidder lige i midten at stofbleen så der hænger lige meget stofble på hver side hvis du forstår :) så taber han ikke sutten så let.

10-05-2014
shawn2013
shawn2013

Han har også sådan nogle, hvor ringen lyser i mørket. Men mange gange sætter han sig op med lukkede øjne. Så hjælper de jo ikk så meget :)

10-05-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...