Bruger mig som sut?

Jeg har en søn på tre uger. Amningen er gået super godt lige fra starten. Men efter to uger kunne jeg ikke rigtig få ham til at sove så meget. En halv time af gangen måske og så vil han ammes igen. Begyndte at tænke om der ikke er næring nok i min mælk, men har jo så fundet ud af at det ikke duer at amme hele tiden uden rigtig at få nogle længere pauser. Sundhedsplejersken foreslog at vi supplerede med lidt modermælkserstatning i en kop ved hvert måltid og det hjalp også de første dage. Men han vil jo bare gerne sutte, så jeg ammer både før og efter erstatningen. Fem min efter han er lagt til brystet sover han, så jeg tænker at han ikke rigtig er sulten, men så kan han vågne efter kort tid og vil ammes igen. Får hele tiden at vide at vi skal vente med at give ham en sut, men nu er vi altså begyndt at øve lidt. Nogle der kender til problemet?

11-05-2014
Netsen
Netsen
Barn på 2 år og 5 måneder

Jeg har fået at vide at jeg skal give ham sutten lige når han er blevet ammet og stadig ligger ved mig. Men hvis han sover, så vågner han når han får sutten i munden. Det er kun lykkedes et par gange.
Men der er jo nok ikke andet for end at fortsætte.
Tak for jeres svar.

12-05-2014
Netsen
Netsen

hvis amningen kører fint, så ville jeg absolut ikke tøve med at give ham sutten.... vores fik sutten da han var 17 dage gammel efter samme problematik som du nu står i. det ødelagde absolut ikke hans amning og han tog sutten med det samme uden problemer. ammede til han selv sagde fra knap 11 måneder gammel...

12-05-2014
shanoma
shanoma

Mht sut, blev jeg anbefalet den af sp efter første besøg. Og så findes der altså en milliard forskellige sutter og det kan godt være værd at prøve lidt forskellige for at finde den han bedst kan li. O var mest til mams helt små sutter og E baby novas....

12-05-2014
Omor
Omor

Tak for jeres svar :)
Jeg synes det er gået godt her i weekenden. Tænker over og prøver at strække den et par timer mellem amningerne.
Og så har vi altså øvet med sutten. Tror det bliver en længere proces :)

12-05-2014
Netsen
Netsen

Jeg ville også give ham en sut, dwt at han flader i søvn så hurtigt viser bare at han ikke er sulten. vores søn er 6 dage gammel, og havde fra strt et enormt sutte behov, så allerede på sygehuset da han at 2 dage sagde de at vi skulle prøve med en sut, også fordi han sutter så hårdt at ham var ved at ødelægge mine brystvorter.

11-05-2014
zille86
zille86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...