Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mandens forståelse

Hej, er der andre gravide der oplever, at mandens forståelse for hvad den gravide må/ikke må, mangler?? Min mand synes det er noget opreklamerede pis at en gravid ikke må male, ikke kan overkomme 4 uger før termin at køre 10 timer i bil på sommerferie mm. Han synes der er for meget gravide ikke må og vil ikke tage hensyn.

11-05-2014
Jetteoghenrik
Jetteoghenrik

Ja, sådan var min mand også. Og lyttede desværre ikke nok til mig selv, endte med at moderkagen gik løs, fordi jeg knoklede der ud af og ikke fik slappet af. Lyt til din krop

26-05-2014
trumle
trumle

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

26-05-2014
Jetteoghenrik
Jetteoghenrik

Forstår slet ikke din mand. Jeg sprang omkring da jeg var gravid, selvom alle sagde jeg skulle passe på og slappe af. Endte med at føde i uge 35. Det er selvfølgelig ikke sikkert at dette var årsagen, men det er meget sandsynligt. Så pas på dig selv. Arbejder med sikkerhed i en kemisk virksomhed og noget af de allerfarligste kemikalier vi har er faktisk maling. Det skal man sørme passe på med. Der er stoffer i som kan påvirke udviklingen af hjernen på babyen i maven. Hold dig langt fra det. Synes faktisk at det er temmelig foruroligende at flere skriver her, at de har malet under deres graviditet.

13-05-2014
MorN
MorN

Nej min mand er da heldigvis ikke sådan... Han tager hensyn og det er jo ikke for sjov skyld man får alle de forbud - hvis man skider på dem kan det jo ende i abort eller et sygt barn især ved indånding af maling eller lignende. Men det er jo et valg man selv tager om man vil passe ekstra godt på sit ufødte barn

13-05-2014
Lonesbaby
Lonesbaby

Nej heldigvis

13-05-2014
Lonesbaby
Lonesbaby

med hensyn til at male er det jo fordi der er noget i malingen som man indånder imens som kan skade barnet og det må du jo forklare ham. da jeg ventede nr 2 var jeg i noget aktivering for kvinder hvor der var 3 værksteder. jeg var på et kreativt værksted hvor der blev malet og blev rykket til et andet værksted af lederne fordi de havde undersøgt med kommunen med hensyn til gravide og maling og fået af vide at jeg skulle rykkes da det kunne skade barnet.

11-05-2014
morbritt85
morbritt85

jeg har en mand der som andre skriver havde for mange ting jeg ikke måtte... Trampede i jorden og sagde at jeg gjorde hvad jeg kan holde til... Jeg har malet børneværelse og stue, dog med noget større besvær end ellers... Men her efter jeg fik konstateret bækkenløsning i uge 20, måtte jeg erkende at jeg havde brug for en smule hjælp til at vurdere hvad jeg kan holde til, da jeg ikke har smerterne før bagefter, men handler stadigvæk ligger bare varene løse i bilen, så jeg ikke bære på flere kg i pose, og kører bil også langt, men med flere pauser.. Mærk efter hvad din krop siger, da det er meget forskelligt hvad der pårvirkes

11-05-2014
FrkGranger
FrkGranger

Det oplever jeg desværre ikke, min kæreste er lige omvendt, det må du ikke, det må du ikke, det må du ikke. Jeg har det sådan, jeg er gravid, ikke syg. Jeg malede pigernes seng den anden dag og nogle dage før det var det min gamle kommode som fik en omgang. Jeg bærer på det jeg kan og jeg kører bil dagligt. Jeg er gravid, ikke syg.

11-05-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

her var det næsten det modsatte. jeg måtte næsten ikke noget under min gavilitet, jeg måtte ikke engang bære på en pose med indkøb, alm. daglig dags vare. og det var ikke fordi at jeg ikke kunne. det eneste jeg led af var kvalme og begyndende bækkenløsning.

11-05-2014
Tullemus1984
Tullemus1984

Han burde have et Los i løgene... Jeg tror min mand synes jeg var træls at høre på til sidst men det var aldrig noget der blev sagt højt... Tænk hvis de tog 15 kg på lige pludselig og skulle klare alt som normalt..samtidigt med man er fucked up på hormoner.. Det ville ingen mand nogensinde klare!! ;-) held og lykke med det!

11-05-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...