Junior seng??

Nu er vores snart 2 år knægt, lært at kravle ud af tremmesengen.. og i fredags om aften da han skulle puttes, kravlede han 5 gange ud af tremmesengen, g den 6 gang han gjorte det, faldte han simpelhen ud, og slog sit øre .. lørdag morgen og aften, blev han godt nok i sengen, men nu kravler han ud igen. og jeg er bange for at han vil falde ud af sengen igen, og slå sig eller han pludselig sidder fast med ben eller arme mellemtremmerne, fordi han prøve at kravle ud.. mon det snart er på tide og tænke på junior seng med sengehest? - hvornår fik jeres børn junior seng? At han kravler ud af sengen, er ikke det store problem, men jeg er bange for han pludselig kommer tilskade ..

12-05-2014
phillicia
phillicia

Jeg tænker også at en voksen seng vil være for stor. han er heldigvis kun barn nummer 1. så jeg tror nu ikke en junior seng ville være spild :)

+ hans værelse er indrettet sådan, der er plads til sengen i et "hul" så sengen ikke fylder så meget, men der vil ikke være plads til voksen seng, i det "hul". selv om han værelse er lige så stort som vores soveværelse.. hvis ikke en lille smule større :)

Vi snakkede om at købe en ny seng til ham, her når vi begynder at få ferie, så vi kan lærer sengen at "kende" alle sammen :)

vi kiggede på et seng stel fra ikea, Gulliver, med tremmer i 1 side og begge ender og med sengehest.. vi syntes den var tidsløst, og når han bliver for stor til den, skal der bare smækkes en masse puder på, så ligner det faktisk en sofa :).

12-05-2014
phillicia
phillicia
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...