Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

alternativ til grød

Hejsa. Håber nogen kan hjælpe. S på 6, 5 måned startede på grød da hun var 4 måneder gammel. Hun har aldrig rigtig haft den vilde appetit (heller ikke til hendes sutteflaske.) Nu vil hun stort set ikke spise grød længere - måske 5 skefulde og så slut. Grøntsagsmosen går bedre men heller ikke den er hun helt begejstret for. Hun har stadig svært ved for mange klumper så kan jo ikke rigtig begynde på brød endnu (selv Grøntsagsmosen most med gaffel er et problem - så det presser jeg gennem en si) Har snart prøvet al slags grød men det er som om det er konsistensen hun ikke bryder sig om. Hun er til gengæld blevet mere glad for flasken, men nægter at ligge i arm og få den så det er i barnevognen eller sengen. Mystisk :-) Nogen der har gode ideer til grødalternativer som ikke er for klumpet og som også mætter (hun spiser nemlig hver 3. Time om natten endnu, og bliver tydelig vis ikke mæt nok om dagen. .. Knus en madfustret mor :-)

13-05-2014
BiancaRH
BiancaRH

E var især glad for kogt broccoli og blomkål. Det er god startermad ogsåkogte jeg polenta ( stivnet majsgrød) som jeg så ku smage til med alverden

13-05-2014
Omor
Omor

Her har øllebrød været en stor succes. Har så lavet den gradvist mere klumpet. Bondebrød med forskelligt pålæg startede vi også tidligt med her.

13-05-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

:-) ja selvfølgelig. Havde jeg luret. Heh.
Har en søn på tre som jo har været det hele igennem. Han spiste bare alt og "lige efter bogen" :-)

13-05-2014
BiancaRH
BiancaRH

Har også overvejet at prøve bondebrød opblødt i mælk.
Har på fornemmelsen at det hurtigt bliver kedeligt for hende så der skal nok noget mere smag til.
Ja tre gange om natten er for meget, men idet at hun langt fra har spist den mængde mme hun skulle har jeg ikke villet nægte hende at spise om natten. Der spiser hun mere af flasken end om dagen simpelthen fordi at hun der halv sover. Hun har ikke ro i røven til at spise om dagen og har i det hele taget koncentrations besvær :-)

13-05-2014
BiancaRH
BiancaRH

med hendes alder kan hun jo godt gå i gang med brød teen kerner... H har heller aldrig været rigtig fan af grød og da slet ikke grøntsagsmos, men han skulle jo have andet end min mælk når han blev 6 måneder, så jeg gjorde det i starten at jeg hældte en lille smule mælk på tallerkenen og når jeg så havde smurt brødet satte jeg det i mælken. på den måde var det næsten opblødt når han fik det i munden og så skåret i bitte små stykker gled det fint ned, han fik det aldrig galt i halsen...

13-05-2014
shanoma
shanoma

Syntes du skal prøve at snakke med din sp om det for 3 gange om natten er meget i den alder.

13-05-2014
Slot91
Slot91

Yoghurt naturel evt med lidt frugt mos. Øllebrød måske. Suppe.

13-05-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...