Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Med børnene som våben

Ser denne udsendelse lige nu. Hold op hvor gør det ondt at se at såkaldte voksne mennesker kan finde på at bruge børn i kampen med eksen.

13-05-2014
HW31
HW31

Jeg forstår slet ikke at det kan komme så vidt og at man kan være sådan over for sine børn.. hvis mor og far vil hade hinanden, jamen så lad dem men lad være med at vise det til ungerne og hiv dem ikke ind i midten af det hele... der er kun en taber i dette spil og det er børnene... og føj hvor skulle de forældre skamme sig... fy for en i h...... og den præst.. hun skulle ikke kun har haft en lille næse nej hun sku være blevet fyret... magen til dumme k...... skal man lede længe efter... undskyld mig kan bare ikke tage så noget... stakkels stakkels børn..

14-05-2014
Mor1980
Mor1980

Det er afskyeligt at sådan noget finder sted i dk! Er dybt rystet . Havde vidst en forestilling om at statsamtet gjorde hvad de kunne for at hjælpe forældre og børn ! Men efter at have set dette, har jeg mistet alt tiltro til dem. Har godt nok hørt måske grimme historier fra andre . Men har vist været lidt naiv .. Er så glad for at min eks og jeg selv har løst alt omkring vores børn, samvær osv. Vi har aldrig haft et eneste skænderi eller uenighed . Ærligt. Vi er stadig bedste venner, selvom jeg nu har nr anden mand og venter mit 3. Barn med ham. I min verden er Intet vigtigere end at mine børn trives. Så kommer mine behov i anden række . Hold op det er et hårdt program . Tudede fra start til slut. Men det har også åbnet mine øjne for en anden virkelighed og vist mig hvilke situationer jeg ALDRIG vil tillade mig selv at komme i :)

14-05-2014
FrkHansen76
FrkHansen76
Barn på 3 år og 5 måneder

Jeg fravalgte at se programmet. Havde set traileren til programmet, og med alle de hormoner der kører rundt i kroppen (uge 38) ville det værre endnu mere selv tortur at se det hele. Det er så forfærdeligt, og tragisk at flere og flere af den slags sager også ender med at børnene bliver slået ihjel for at straffe ex'en :'( ganske forfærdeligt

14-05-2014
susan0602
susan0602

Har ikke set det, men jeg fatter det heller ikke, det er synd for børn det stå midt i det.

13-05-2014
Mille378
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...